samla-lan-refinansiering.jpg

Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Samla dina lån med refinansiering

Har du flera kreditkortskulder och smålån? Då har du förmodligen onödigt höga utgifter varje månad. Genom att samla lånen hos re:member, också kallat refinansiering, kan du minska dina utgifter och få ordning på din ekonomi.

Kreditkort har många fördelar, men det gäller att använda dem på rätt sätt. Räntan på kreditkort är ofta ganska hög och om du har en stor kreditkortsskuld eller flera kreditkort kan det löna sig att använda sig av refinansiering. Detsamma gäller om du har flera smålån, eller har köpt många varor på avbetalning etc.

Varför refinansiera och samla lånen?

Kanske har du köpt nya möbler, vitvaror, renoverat hemma eller spenderat lite extra under semestern genom att använda kreditkortet eller tagit några snabblån? Genom att samla flera smålån i ett enda lån kan du ofta få ner månadskostnaden rejält. Det underlättar också att bara ha en enda faktura att ta hand om.

Låt oss se närmare på ett exempel på hur mycket det går att spara på refinansiering. Om du har två eller tre kreditkort med en total skuld på 100 000 kronor kan du förmodligen nästan halvera månadskostnaden om du samlar skulderna i ett och samma lån.

Ett privatlån från re:member på 100 000 kronor med en återbetalningstid på 8 år ger en månadskostnad på 1550 kronor vid en ränta på 9,95 procent. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen som vi gör när du ansöker om privatlån.

Samla dina smålån med re:member

Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt och du får svar direkt. För att få ett lån hos re:member ska du ha fyllt 18 år, ha fast inkomst och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Har du en medsökande ökar dina chanser att få lånet beviljat.

Ange att syftet med lånet är refinansiering. Genom att betala ränta, avgifter och avbetalning för enbart ett lån, får du lägre månatliga utgifter och bättre översikt över din ekonomi. 

Du kan betala av lånet på upp till 15 år – som det passar dig, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer.

Refinansiering av lån - vad blir månadskostnaden?

Med vår lånekalkyl kan du se vad månadskostnaden blir vid olika räntesatser. Vi erbjuder ränta från 10,05 % till 21,20 %, beroende på den inviduella kreditbedömning vi gör i samband med din ansökan.

Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto samma dag, men vi lovar att behandla din ansökan om refinansiering snabbt. Du slipper alltså långa och utdragna ansökningsprocesser.

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.