behov-av-ett-smalan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Har du behov av ett smålån?

Ett privatlån behöver inte handla om stora belopp. Ibland behöver man bara ett litet lån för att täcka behovet – det kan handla om något nytt som måste införskaffas, en semesterresa eller en mindre renovering i hemmet. Detta bör du veta om smålån.

Som namnet antyder är ett smålån ett förhållandevis litet lån. Pengabelopp är relativa och ofta har vi vår egen uppfattning om vad som utgör ett stort eller litet lån. Det kan finnas många orsaker till att man behöver lite extra kapital. Kanske handlar det om en tillfällig ekonomisk utmaning eller helt enkelt lusten att ge sig iväg på en efterlängtad resa.

Oavsett varför du behöver låna kan lösningen vara ett smålån utan säkerhet.

Pengar till det du vill med ett smålån

En bilreparation, en ny möbel, brädor för att bygga färdigt garaget eller en solsemester – det är helt upp till dig vad du vill använda ett privatlån från re:member till.

Ansökningsprocess för smålån

När du ska ansöka om lån från re:member fyller du i ett formulär och anger dina personuppgifter och önskad lånesumma. Om din ansökan blir godkänd får du ett icke-bindande låneerbjudande. Du väljer själv om du ska tacka ja eller nej. Om du väljer att ta lånet signerar du snabbt och enkelt med ditt BankID.

Kreditkort eller smålån?

Många är av uppfattningen att ett kreditkort är den mest praktiska lösningen för finansiering av ett köp. Såvida du återbetalar hela beloppet när räkningen kommer kan detta vara ett mycket bra alternativ. Men om du från första början vet att du inte kommer att ha möjlighet att återbetala hela beloppet och därför måste betala lite åt gången blir räntan på kreditkortet högre än om du tar ett smålån.

Läs mer om räntor här, och få goda tips till hur du kan göra en amorteringsplan här.

Låna pengar från en trygg aktör

Hos re:member kan du ta ett privatlån på minst 10 000 kronor. Om du har större visioner eller önskemål och behöver ett större lån kan du låna upp till 350 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Återbetalningstiden varierar beroende på lånebeloppet. Hur mycket du får låna beror på hur din kreditupplysning ser ut.

Ansöker du om lån från re:member får du en trygg aktör som ger dig ett icke-bindande erbjudande. Pengarna kan du använda till precis vad du vill – till stort eller litet, eller mer praktiska behov.

 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.