fragor-lana-pengar.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Vanliga frågor om att låna pengar

Då och då skulle vi gärna ha haft lite mer pengar att röra oss med, till exempel om badrummet behöver renoveras eller om bilen har gjort sitt. Då kan ett privatlån vara lösningen. Här följer svaren på några av de vanligaste frågorna om att låna pengar.

Vad är villkoren för att få låna pengar?

Om du har fyllt 18 år, har en fast inkomst och inte har någon betalningsanmärkning kan du ansöka om ett privatlån från re:member.

Behöver jag någon form av säkerhet för att få låna pengar?

Nej, det behöver du inte. re:member privatlån är ett lån utan säkerhet, ett så kallat blancolån. Det är en personlig kreditbedömning som ligger till grund för om ditt lån blir beviljat. 

Hur mycket pengar kan jag låna?

Hos re:member kan du ansöka om att låna mellan 10 000 - 350 000 kr med en återbetalningstid på upp till 15 år. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen vi gör när du ansöker, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan om att låna pengar?

Oavsett om du ansöker om ett kreditkort eller ett privatlån hos re:member får du snabbt besked på din ansökan. Många som ansöker får svar omedelbart. Om du ansöker om ett privatlån och får lånet beviljat får du ett erbjudande som du kan tacka ja eller nej till. Med andra ord är din ansökan inte bindande.

Hur lång tid tar det innan jag har pengarna på mitt konto?

Du har pengarna på ditt konto inom några dagar efter det att din ansökan godkänts och konto för utbetalning angivits.

Hur mycket kostar det att låna pengar?

Med re:members lånekalkylator kan du enkelt fylla i önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid för att se månadskostnaden och totalkostnaden för lånet vid olika räntesatser. Välj lånebelopp och önskad återbetalningstid, så visas månadskostnaden automatiskt. Vilken ränta du blir erbjuden beror bland annat på din kreditvärdighet och hur din ekonomi ser ut.

Billigaste privatlånet – jämförelse

På jämförelsesidan Compricer kan du enkelt jämföra olika erbjudanden och räntor hos olika banker och kreditgivare för att se vilket privatlån som passar dig bäst. re:member tillämpar individuell ränta och om du har fyllt 18 år, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar kan du enkelt ansöka om ett privatlån från re:member.

Att ansöka om ett lån hos re:member är enkelt och du får svar direkt. Du kan låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet, med en återbetalningstid på upp till 15 år.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.