renovera-badrum.jpg
Privatlån

Läs mer om privatlån från re:member och testa vår lånekalkylator!

Läs mer här

Renovering

Nytt kök, ny uteplats eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma. Allt fler svenskar väljer att renovera sina hem och vi spenderar miljoner varje år på att rusta upp våra hem – insidan såväl som utsidan.

Privatlån till renovering

Trender, slitage och ändrade väderförhållanden är några av anledningarna till behovet av att renovera, men det är inte alla som har möjligheten att fatta verktygen och börja riva och snickra. Då kan ett privatlån vara ett alternativ för att kunna skrida till verket!

Oavsett om det är sommaraltanen eller badrummet som står överst på önskelistan är det ingen anledning till att skjuta upp drömprojektet. Med re:member kan du ta ett flexibelt privatlån på upp till 350 000 kronor – utan säkerhet.

Söker du idag får du som regel svar direkt om din ansökan godkänns, avslås eller om vi behöver mer information av dig. Några dagar senare kan du ha pengarna på kontot och då är det bara att hitta inspirationen och sätta igång att renovera.

Renovera badrummet

Badrummet är inte bara det dyraste rummet att renovera, utan också bland det svåraste. Gör du fel eller slarvar med jobbet kan du få problem med fukt och mögel, något som dessutom kan bli till ett problem om du önskar sälja bostaden vid ett senare tillfälle.

När du ska renovera det gamla badrummet bör du vara extra noga med att följa de tekniska byggreglerna som finns för våtrum, vilket kräver stor yrkesskicklighet inom flera områden. Därför är det viktigt att ta professionell hjälp av hantverkare där det krävs för att säkerställa att arbetet blir genomfört på ett korrekt sätt.

Du kan förvänta dig att prislappen på ett sådant projekt landar på allt mellan 150 000 och 300 000 kronor, naturligtvis beroende på hur mycket du ska renovera och om du gör mycket av arbetet själv eller inte. Då kan ett privatlån från re:member vara lösningen för att täcka en del av renoveringskostnaden.

 

Renovering privatlån

Behöver du finansiell hjälp med att börja renovera?

Med re:member privatlån kan du börja planera renoveringen du länge har drömt om redan imorgon. Lånet kan återbetalas under 15 år och du kan när som helst lösa hela lånet utan extra kostnad.

Desto kortare återbetalningstid du väljer, desto lägre blir den totala kostnaden för ditt lån. Använd vår lånekalkylen för att se hur mycket du kan låna och samtidigt skräddarsy ett privatlån efter dina behov.

Du anger enkelt återbetalningstid och vilket lånebelopp du är intresserad av, resten gör vi för att du snabbt ska få ett svar.

Ansök om privatlån

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.