privatlan-trots-betalningsanmarkning.jpg

Du kan få ett lån trots tidigare betalningsanmärkning

Ekonomiska problem kan drabba vem som helst. Kanske har du fått en betalningsanmärkning eller haft inkassoärenden hängande över dig. Men det betyder inte nödvändigtvis att du inte kan få ett privatlån beviljat i framtiden.

Att människor får problem med sin privatekonomi kan ha många olika orsaker – att man har blivit av med jobbet, gått igenom en skilsmässa, gjort en dålig affär osv. Den som drabbas kan då lätt tro att loppet är kört för evigt. Men så behöver det inte alls vara. Att du tidigare har haft problem med ekonomin behöver inte betyda att du aldrig mer kan få ett lån. 

Ta pulsen på din privatekonomi

Det är viktigt att du inte lånar mer än du klarar av att betala tillbaka. Därför bör du se över din ekonomiska situation noga innan du ansöker om ett lån. Vi erbjuder privatlån från 10 000 till 350 000 kronor utan säkerhet. Vilken ränta du erbjuds avgörs av flera faktorer, såsom lånebelopp, önskad återbetalningstid och din aktuella ekonomiska situation.Med vår lånekalkyl kan du enkelt se vad månadskostnaden blir för olika lånebelopp.

Privatlån från re:member

Privatlånet från re:member är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver använda din bostad eller liknande som säkerhet när du tecknar lånet. Lånet har en fast avbetalningsplan med månadsvisa inbetalningar som hjälper dig att få bättre koll på din ekonomi. Många väljer att samla dyra smålån, som till exempel kreditkortsskulder, genom att ta ett privatlån eftersom räntan oftast är något lägre.

Vad är villkoren för att få ett lån?

För att få ett lån hos re:member måste du först och främst ha fyllt 18 år och ha en fast inkomst. Du måste också ange syftet med lånet. Vi gör alltid en individuell kreditbedömning för att säkerställa att du har förmåga att kunna betala tillbaka lånet.

Överskådlig betalningsplan

Om din låneansökan beviljas har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom några dagar. I samband med utbetalningen får du också en enkel och överskådlig betalningsplan för hela låneperioden. Du kan självklart betala av lånet snabbare om du önskar det, utan extra kostnad.

Om du skulle få betalningsproblem vid något tillfälle är det viktigt att du så fort som möjligt tar kontakt med vår kundservice. Vi har bra rutiner för situationer av det här slaget och tillsammans kan vi säkert hitta en lösning som fungerar för båda parter. 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.