billigaste-privatlanet.jpg

Hur hittar du det billigaste privatlånet?

Funderar du på att ta ett privatlån och har fått erbjudanden från flera olika kreditbolag? Då vill du förmodligen veta vilket lån som är det billigaste privatlånet. Det gör du genom att räkna ut totalkostnaden. Kontrollera också vilka villkor som gäller. Här följer lite information om privatlånet från re:member.

Privatlån från re:member

Med re:member privatlån kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet, och du kan betala av lånet på upp till 15 år. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen vi gör när du ansöker, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer. Och självklart kan du när som helst lösa hela privatlånet utan extra avgifter.

Billigaste privatlånet – jämförelse

På jämförelsesidan Compricer kan du enkelt jämföra olika erbjudanden och räntor hos olika banker och kreditgivare för att se vilket lån som är det billigaste privatlånet och vilket som passar dig bäst. re:member tillämpar individuell ränta och om du har fyllt 18 år, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar kan du enkelt ansöka om ett privatlån från re:member.

Att välja re:member när du ska ansöka om ett privatlån har flera fördelar. Det är enkelt att ansöka och du får besked snabbt.

Ansök om ett privatlån från re:member

re:members privatlån är till för dig som vill låna pengar till att förverkliga en dröm som verkligen betyder något för dig – till exempel en resa, ett nytt kök eller något annat du önskat dig. Med hjälp av vår lånekalkyl kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

 

Ansök om ett privatlån från re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.