billigaste-privatlanet.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Hur hittar du det billigaste privatlånet?

Funderar du på att ta ett privatlån och har fått erbjudanden från flera olika kreditbolag? Då vill du förmodligen veta vilket lån som är det billigaste privatlånet. Det gör du genom att räkna ut totalkostnaden. Kontrollera också vilka villkor som gäller. Här följer lite information om privatlånet från re:member.

Privatlån från re:member

Med re:member privatlån kan du låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet, och du kan betala av lånet på upp till 15 år. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen vi gör när du ansöker, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer. Och självklart kan du när som helst lösa hela privatlånet utan extra avgifter.

Billigaste privatlånet – jämförelse

På jämförelsesidan Compricer kan du enkelt jämföra olika erbjudanden och räntor hos olika banker och kreditgivare för att se vilket lån som är det billigaste privatlånet och vilket som passar dig bäst. re:member tillämpar individuell ränta och om du har fyllt 18 år, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar kan du enkelt ansöka om ett privatlån från re:member.

Att välja re:member när du ska ansöka om ett privatlån har flera fördelar. Det är enkelt att ansöka och du får besked snabbt.

Ansök om ett privatlån från re:member

re:members privatlån är till för dig som vill låna pengar till att förverkliga en dröm som verkligen betyder något för dig – till exempel en resa, ett nytt kök eller något annat du önskat dig. Med hjälp av vår lånekalkyl kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

 

Ansök om ett privatlån från re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 9,02 % - 22,2 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.