Säkerhet

Ditt förtroende för oss är vårt primära fokus och en av våra största tillgångar. Med hänsyn till risker och hot i vår verksamhet och i omvärlden gör vi allt vi kan för att säkerställa att din information hanteras korrekt och säkert när du använder våra tjänster. 

Oavsett om du handlar i en butik eller på nätet, hemma eller utomlands, kan du alltid känna dig trygg när du betalar med ditt re:member-kort.

Kortet är utrustat med PayGuard™ som är ett av marknadens mest moderna trygghetssystem för kortbetalningar. Det innebär att ditt kort är skyddat och att du aldrig behöver betala för något du inte köpt. Det enda du behöver göra är att hålla kortet under uppsikt och aldrig lämna ut din kod.

Här kan du läsa mer om hur du handlar tryggt på internet, hur du spärrar ditt kort och flera av våra bästa tips för ökad säkerhet.

betalningsskydd-plus2.jpg

Säker användning

Du kan känna dig trygg när du använder ditt re:memberkort. Att handla med kort i stället för kontanter innebär en större säkerhet både för dig och köpstället. Men tänk på att kreditkortet är en värdehandling.

Hur vi arbetar med säkerhet

Att skydda din personliga information är ett stort och viktigt ansvar som vi tar på stort allvar.

Säker identifiering

re:member arbetar konstant med att förbättra våra processer och rutiner för att hantera och skydda din information så säkert som möjligt. Vi har etablerat omfattande ramverk för att identifiera och adressera risker och hot.

Säker kortanvändning

Att handla med kort i stället för kontanter innebär en större säkerhet både för dig och köpstället. Men tänk på att kreditkortet är en värdehandling.

Säkerhet på internet

Tänk på hur du skickar och tar emot e-post, ge inte ut mer information än nödvändigt om dig själv och klicka inte på länkar som du inte vet vad de innehåller.

Dina risker

Kreditkort är idag det säkraste betalsättet. Men det finns alltid en risk att bedragare försöker lura till sig din personliga information som till exempel kortnummer, PIN-kod eller liknande, för att på så sätt komma åt dina tillgångar.

Ditt ansvar

Både du som kund och vi på re:member har ett ansvar för att din personliga information inte ska komma i orätta händer, förvanskas eller förstöras.

Vår kommunikation

re:member kommunicerar med dig som kund genom ett flertal olika kanaler, här kan du se en tabell över vilken typ av information som kommuniceras var och vem som står som avsändare.

Säkerhet på resan

Det är klokt att ta med sig kreditkortet på resan. Det är inte bara ett enkelt och smidigt betalsätt i utlandet, det är också säkert. Dessutom slipper du gå runt med kontanter i plånboken.

Bedrägeribevakning

Oavsett om du handlar i en butik eller på nätet, hemma eller utomlands, kan du alltid känna dig trygg när du betalar med ditt re:member. Kortet är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. 

BankID

En e-legitimation är en elektronisk legitimation som du använder på Internet och som motsvarar ditt ID-kort eller körkort. E-legitimationer ges ut av banker och Telia. Beroende på vem som ger ut e-legitimationen kan den ha olika namn som BankID, Nordeas e-legitimation eller Telia e-legitimation. 

Betala med Mastercard SecureCode

Hur fungerar egentligen Mastercard SecureCode och hur ansluter man sig?

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.