Våra kreditkort

 • Upp till 100 000 kr i kredit
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit
 • Första året utan årsavgift
 • Räntefri delbetalning

Eff. ränta 11,52% - 25,27% (2016-01-01) vid utnyttjad kredit på 20.000 kr.

re:member flex kreditkort. Kortet utan årsavgift.

Kreditkort utan årsavgift

 • Ingen årsavgift
 • Individuell ränta
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit

re:member flex är kortet för dig som vill ha ett enkelt och smidigt kreditkort. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka – allt på en gång eller lite varje månad.

re:member MasterCard kreditkort. Kortet som du formar själv.

Kreditkort med bonus

 • Första året utan årsavgift (värde 295 kronor)
 • 1% i cash back på allt du handlar
 • 11 försäkringar ingår
 • Upp till 100 000 kr i kredit

re:member more är ett smart kreditkort för dig som vill ha mer. Med bonus på alla inköp och ett omfattande reseskydd är det ett exklusivt kreditkort med många förmåner. 

re:member MasterCard kreditkort. Kortet som du formar själv.

Kreditkort som du formar själv

 • Första året utan årsavgift (värde 195 kronor)
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit
 • Tre förmånliga försäkringar ingår utan extra kostnad

re:member Mastercard är ett flexibelt kreditkort med ett förmånligt försäkringsskydd – där du själv väljer vad som är viktigt för dig.

Kvinna fotograferar i solnedgången. Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member.

Våra samlade tips om kreditkort

Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member. Här kan du läsa allt från generella förklaringar till vad ett kreditkort är, till tips om hur du kan anpassa ditt kreditkort efter just dina behov; vad man bör känna till om kreditkort när man handlar utomlands; eller vad som händer om du skulle tappa bort ditt kreditkort.

Väninnor med blommor i håret. Logga enkelt in på Mina Sidor för att se, ändra och lägga till försäkringar.

Försäkringar som ingår i kortet

Ditt re:member kreditkort är inte bara ett kort du kan använda för att betala med. Det kan också vara en extra trygghet i din vardag, tack vare de försäkringar du kan lägga till kortet - försäkringar du kan ha nytta av i samband med att du handlar i butik, på nätet, köper resor, bokar en hyrbil eller bara råkar ha lite otur. Se till att hitta en försäkring som passar just dig.

Kvinna i kök med hund. Med ett kreditkort kan du förverkliga både små och stora drömmar.

Fördelar med kreditkort från re:member

Ingen årsavgift, cash-back på alla inköp, räntefri delbetalning – fördelarna med att välja ett kreditkort från re:member är många. Men vi har alla olika behov. Vilket kort passar dig bäst?

Soffa, krukväxt och skål sett ovanifrån. Med ett kreditkort kan du förverkliga både små och stora drömprojekt.

Inredningstips - Omfamnande sammet och prunkande grönt

Glöm det vita. Glöm det ljusa. Glöm det pinniga, skandinaviska och stilrena. 2016 är det bulliga, omfamnande soffor, sammet och gröna vågen som gäller. Eller ja, det är inte riktigt sant, för i själva verket blir det två olika inredningstrender som dominerar.

Flicka under paraply i trädgård. re:member flex är ett enkelt och smidigt kreditkort utan årsavgift.

Hur mycket kostar det?

Vill du räkna fram din månadskostnad? Du väljer själv hur snabbt du betalar tillbaka, genom månadvisa betalningar om lägst 3 %, dock minst 200 kronor.

Man sågar på verandan. Ett privatlån kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömprojekt.

Vill du hellre ha ett privatlån än ett kreditkort?

re:member privatlån är till för dig som vill låna pengar till att förverkliga en dröm som verkligen betyder något, för dig. Med re:members privatlån kan du låna upp till 350 000 utan säkerhet. Ska du renovera eller göra ett större inköp kan det vara praktiskt med ett privatlån.

Man i växthus. Upptäck re:member flex, ett kreditkort från en trygg och säker finansaktör.

Kreditkort från en trygg och säker finansaktör

EnterCard Sverige AB står bakom kreditkortet re:member och är en skandinavisk aktör med kontor i Oslo, Trondheim, Stockholm och Köpenhamn. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank.

Par vid sjö. Med re:member kan du känna dig trygg.

Hur vi arbetar med säkerhet

Ditt förtroende för oss är vårt primära fokus och en av våra största tillgångar. Med hänsyn till risker och hot i vår verksamhet och i omvärlden gör vi allt vi kan för att säkerställa att din information hanteras korrekt och säkert när du använder våra tjänster.

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr.*

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr kr med årsavgift.**

re:member Mastercard: Ordinarie årsavgift 195 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (15,89 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 614 kr med årsavgift.**

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.