re:member kreditkort

re:member flex Mastercard

 • Ingen årsavgift
 • Rabatt i över 300 webbutiker
 • Upp till 100 000 kr i kredit
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår

Effektiv ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2020-01-01). 

Fördelar med kreditkortet

 

re:member flex kreditkortKreditkortet re:member flex är ett Mastercard utan årsavgift som ger dig många bra fördelar.

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 9,74 – 24,74 %
Räntefritt: Upp till 8 veckor


Få bra rabatter med re:member reward

re:member flex kreditkort skiljer sig från konkurrenter genom att ha ett stort reward-program. Om du handlar mycket på nätet kan re:member flex därför vara det bästa kreditkortet för dig, då du kan utnyttja rabatter på upp till 25 % i över 300 webbutiker. På re:member reward-sidan kan du enkelt se vilka rabatter som finns i vilken butik.

Upp till 100 000 kr i kredit och upp till 8 veckors räntefri kredit

Med re:member kreditkort kan du få upp till 100 000 kr i kreditgräns och du har även upp till 8 veckors räntefri kredit. 

Få kompletterande reseförsäkring

Ditt re:member kreditkort är inte bara ett kort du kan använda för att betala med utan det är även en extra trygghet i din vardag. Du har alltid en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderad om du betalar minst 50 % av resan med re:member kreditkort. Behöver du ytterligare försäkringsskydd kan du köpa till vårt nya Trygghetspaket där vi har samlat tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna.

Få en bra översikt i Mina Sidor

Mina Sidor får du en bra översikt på vad du handlat med ditt kreditkort. Där kan du också beställa ett extrakort, ansöka om höjd kredit och mycket mer. Detta framgår för varje köp, på så sätt har du alltid kontroll över dina utgifter. När du mottar din faktura kan du välja om du vill betala tillbaka en delsumma eller hela beloppet. Bra översikt får du även i re:member-appen. 

Om re:member och EnterCard

re:member är ett registrerat varumärke av den skandinaviska gruppen EnterCard. EnterCard ägs av Swedbank och Barclays Bank och har 450 anställda i Norge, Sverige och Danmark. I Sverige erbjuder re:member kreditkort, privatlån och refinansiering. I Norge erbjuder re:member kreditkort samt privatlån och refinansiering.

Har du redan har ett kreditkort från re:member?

Har du några frågor om ditt re:member-kort? Behöver du ett extrakort? Vill du höja din kreditgräns? Behöver du en betalningsfri månad? Eller vill du byta PIN-kod? Här finns tips på alla smarta tillval och tjänster som finns till ditt kreditkort från re:member.

Hur mycket kostar det?

Vill du räkna fram din månadskostnad? Du väljer själv hur snabbt du betalar tillbaka, genom månadvisa betalningar om lägst 3 %, dock minst 200 kronor.

Kreditkort från en trygg och säker finansaktör

EnterCard Group AB står bakom kreditkortet re:member och är en skandinavisk aktör med kontor i Stockholm, Oslo, Trondheim och Köpenhamn. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank.

Fördelar med re:member flex Mastercard

re:member flex är ett Mastercard kreditkort. Mastercard är en av världens största betalningsleverantörer och det finns många fördelar med ett kreditkort därifrån. Här kan du läsa mer om re:member flex Mastercard, köp utomlands och hur valutakursen avgörs för ditt Mastercard. 

Tips och råd om kreditkort

Smarta tips om kreditkort

Här hittar du massa bra tips om kreditkort. Hur ansökningsprocessen fungerar, vad effektiv ränta är och hur du kan få rabatt på din resa. 

Därför bör du använda kreditkortet på resan

Gör resan lättare med re:member flex, kortet med inkluderad kompletterande reseförsäkring och rabatt på flyg och hotell!

Få rabatt på onlineshopping

Att shoppa online blir allt vanligare. re:member ger dig tipsen för att hitta de bästa rabatterna, samt inspiration och guider till att shoppa online. 

Delbetala räntefritt

Som re:member-kund väljer du själv hur du vill betala av dina köp. Alla köp mellan 3 000 och 20 000 kronor kan delas upp och betalas genom räntefri delbetalning.

Säkert kortanvändning

Du kan känna dig trygg när du använder ditt re:member-kort. Att handla med kort i stället för kontanter innebär större säkerhet både för dig och köpstället. 

Läs fler artiklar
remember-flex-olika-forsakringar.jpg

Försäkringar med kreditkortet

Du har alltid en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderad när du betalar minst 50 % av resan med ditt re:member-kort. I tillägg kan du enkelt lägga till Trygghetspaketet som kan ge dig extra trygghet med försäkringarna Evenemangsskydd, Allrisk och Prisgaranti. Om du önskar extra ekonomisk säkerhet kan Betalningsskydd Plus vara något för dig. 

Vanliga frågor om kreditkort

Vad är ett kreditkort?

Ett kreditkort är ett kort som är kopplat till en kredit, vilket innebär att du får skjuta upp betalningen till senare. När du handlar med kortet lägger banken ut pengarna och du får sedan en faktura på dina köp varje månad. Du bestämmer själv om du vill betala alltihop på en gång eller dela upp summan i delbetalningar.

Läs mer om vad ett kreditkort är

Vad innebär ett Mastercard kreditkort?

Mastercard är en av världens största betalningsleverantörer vars kreditkort fungerar i hela världen. Det gör att du kan känna dig trygg med kortet även när du är ute och reser.

Med ett Mastercard kreditkort får du också tillgång till Mastercards program Priceless Cities som ger dig rabatter och erbjudanden där du bor och till städer du reser. 

re:member flex är ett Mastercard kreditkort utan årsavgift och med upp till 100 000 kr i kredit.

Läs mer om re:member flex Mastercard kreditkort här. 

Hur fungerar ett kreditkort?

Ett kreditkort är ett kort som är kopplat till en kredit, vilket innebär att du kan skjuta upp betalningen till senare. När du handlar med kreditkortet lägger din kortutgivare ut pengarna. Varje månad får du en faktura på det du handlat varje månad. Du kan välja om du vill betala hela beloppet på en gång, eller delbetala över en tid. 

Läs mer om hur ett kreditkort fungerar här

Vad är fördelarna med kreditkortet re:member flex?

Det finns många fördelar med re:member flex:

 • 0 kr i årsavgift - Till skillnad från många andra kreditkort betalar du ingen årsavgift med re:member flex. 
 • Kompletterande reseförsäkring ingår - När du betalar mer än hälften av din resa med re:member flex ingår en kompletterande reseförsäkring med bland annat avbeställningsskydd. Känn dig trygg på resan!
 • Du får rabatt i massor av butiker på nätet - Med re:member flex ingår förmånsprogrammet re:member reward som ger dig upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker. Spara pengar när du shoppar!
 • Upp till 100 000 kr i kredit 
 • Bra översikt på Mina Sidor och i re:member-appen - Ha kontroll över dina köp och saldo på Mina Sidor eller i appen. Där kan du också ansöka om höjd kredit, beställa ett extrakort, se din PIN-kod och mycket mer. 
 • Extrakort utan extra kostnad - Behöver ni fler än ett kreditkort i familjen? Ansök om ett extrakort så får du enkelt tillgång till samtliga köp gjorda på korten varje månad.

Effektiv ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2020-01-01). 

Varför använda kreditkort utomlands?

Att betala med kort utomlands har flera fördelar, inte minst ur säkerhetssynpunkt. Med kreditkortet re:member flex ingår både kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd när du betalar mer än hälften av resan med kreditkortet, och om kortet skulle bli stulet så är det inte möjligt för bedragaren att tömma hela ditt bankkonto.

Läs fler fördelar med att betala med kreditkort utomlands här

Ingår reseförsäkring?

Om du betalar mer än hälften av din resa med ditt re:member kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd på ditt kort utan extra kostnad. 

Läs mer om vad som ingår i den kompletterande reseförsäkringen här

Vad är effektiv ränta?

Effektiv ränta är den totala kostnaden för ett lån eller kredit, det vill säga ränta plus eventuella andra avgifter, till exempel faktureringsavgifter och årsavgiften för ett kreditkort. Den effektiva räntan anges också som en procentsats.

Läs mer om effektiv ränta här

Vad är kortnummer?

Ett kortnummer är kortets identifikation och finns på alla betal- och kreditkort. Numret består av 16 siffror och står ofta på framsidan av kortet. 

Läs mer om kortnummer här

Vilken bonus finns på kreditkortet re:member flex?

När du väljer re:member som kortutgivare får du någonting tillbaka när du använder ditt kort. Med re:member flex kreditkort får du tillgång till re:member reward, som ger dig upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker. 

Hur spärrar jag mitt re:member kreditkort?

Om du har tappat bort ditt kreditkort eller om du misstänker att kortet har kommit i orätta händer så måste du snarast spärra det genom att ringa Spärrservice.

Läs om hur du spärrar kortet här

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.