Låna pengar och få svar direkt

Har du plötsligt fått behov av lite extra pengar? Hos re:member kan du låna pengar och får svar direkt, låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. 

Att det dyker upp oförutsedda utgifter ibland är ofrånkomligt. Det kan till exempel hända att bilen behöver repareras, att tvättmaskinen gått sönder eller något annat tråkigt. Men att man behöver låna pengar snabbt kan också bero på något roligt, som att det dyker upp ett toppenerbjudande på något du drömt om länge, en resa till exempel.

Enkelt att ansöka om att låna pengar 

Att ansöka om ett privatlån från re:member är enkelt – och vad du ska låna pengar till är helt upp till dig. re:member erbjuder:

  • Lån från 10 000 till 500 000 kronor

  • Upp till 15 års återbetalningstid

  • Räntan är rörlig och bestäms individuellt, se aktuell ränta här

Lånekalkylen på vår hemsida är jättelätt att använda. Välj lånebelopp och önskad återbetalningstid, så ser du omedelbart vad månadskostnaden blir vid olika räntesatser. Du kan ansöka om lånet direkt från lånekalkylatorn. 

Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto idag. Däremot kan vi lova att vi behandlar din ansökan snabbt. Som regel får du svar samma dag, men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel om vi behöver inhämta några ytterligare uppgifter från dig.

Villkor för att låna pengar

Du som har fyllt 18 år, har en fast inkomst och saknar betalningsanmärkningar kan enkelt låna pengar genom att fylla i en ansökan.  

re:members privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver använda din bostad, din bil eller liknande som säkerhet när du tecknar lånet. Lånet har en fast avbetalningsplan med månadsvisa inbetalningar som hjälper dig att få en bättre översikt över din ekonomi.

När du ansöker om ett privatlån gör vi en individuell kreditbedömning där vi tittar på din betalningshistorik, dina inkomster, dina tillgångar, skulder och ditt kreditbetyg. I slutändan är det din ekonomiska totalsituation som avgör om du får låna pengar eller inte. Din personliga ekonomi avgör vilken ränta du får på lånet.

Ansök om att låna pengar och få svar direkt

Att ansöka om att låna pengar och få svar direkt genom ett privatlån från re:member är enkelt. Du kan låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet, med en återbetalningstid på upp till 15 år. Du får svar direkt och bestämmer själv vad pengarna ska användas till.  

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.