re:member reward

Fredag 16 februari kl. 22:00 till söndag 18 februari kl. 10:00 har vi tekniskt underhåll av våra tjänster. Detta betyder att du inte kommer att kunna utnyttja Mina Sidor, re:member reward, re:member-appen eller SMS-saldo under den perioden. Vänligen kontakta vår kundservice på lördag mellan 10:00 - 16:00 om du har några frågor. 

re:member reward är förmånsprogrammet för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Med upp till 25 % reward-rabatt i över 250 webbutiker finns det stora belopp att spara.

  1. Logga in, välj butik och klicka på "Till butik"
  2. Betala med ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort
  3. Rabatten dras av från din nästa re:member-faktura

reward-rabatt gäller inte för moms- och fraktkostnader. re:member reward gäller inte för dig som har ett re:member More Mastercard.


Eff. ränta 11,52% - 25,27% (2016-01-01) vid utnyttjad kredit på 20.000 kr.

remember-reward.jpg

Det är enkelt att få rabatt

När du handlar med ditt re:member flex eller ditt re:member Mastercard kreditkort i någon av webbutikerna som är anslutna till re:member reward får du rabatt på ditt köp. Pengarna du får tillbaka dras ifrån som en rabatt på din nästa re:member-faktura.

Kvinna fotograferar i solnedgången. Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member.

Har du inte ett re:memberkort?

re:member flex är kreditkortet helt utan årsavgift och med möjlighet till en låg ränta. Dessutom får du reward-rabatt på dina köp.

restips-jul-semester.jpg

Spara pengar på resan

Med re:member reward kan du få upp till 10% i reward-rabatt när du bokar hotell på Hotels.com.