Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Lägga om lån och få bättre ekonomisk kontroll

Det finns många olika sätt att låna pengar på och om du inte har någon erfarenhet kan det vara svårt att veta vad som är bäst för just dig och din ekonomi – läs mer om att lägga om lån med re:member!

På bara några få år har lånemarknaden förändrats rejält. Förr var det relativt krångligt att ta ett lån, du var tvungen att gå via din bank och fylla i en massa papper för att sedan efter några dagar eller månader få dina pengar. Idag kan du på morgonen göra din ansökan på nätet, signera med BankID och ha pengarna på eftermiddagen. En annan fördel med dagens system är också att du som potentiell låntagare har möjlighet att noggrant kolla upp olika långivare, för att se vilket lån som passar dig bäst. Att jämföra olika kreditgivare kan vara väldigt värdefullt för dig i längden, både praktiskt och ekonomiskt.

Lägga om lån

I dagsläget kanske du har flera olika lån hos olika långivare, som du gärna skulle bli av med. Eller så har du ett stort bolån som du inte är riktigt nöjd med. Kanske räntan är något för hög, eller så är det något annat som gör att du inte känner att du har full koll på var pengarna tar vägen. Då kan det vara en bra idé att se över din ekonomi och ta en titt på hur många avgifter och räntesatser du faktiskt betalar varje månad – kanske finns det möjlighet att lägga om dina lån.

Det är något som är vanligt att göra med bolån, men det blir allt vanligare att även lägga om sina privatlån. Med ett större, mer förmånligt lån, kan du till exempel bli av med dina små lån och istället få en mer fördelaktig ränta hos en och samma långivare. Om du jämför olika långivare, vilket är enkelt att göra på nätet idag, kan du snabbt se de olika kreditgivarnas räntor och avgifter, samt vilka krav som ställs på dig som ansöker. Du kan till exempel upptäcka att det vanligtvis är billigare att låna en stor summa pengar direkt, än att ta flera små lån, med olika räntor.

Samla dina lån och få kontroll på ekonomin

När du är tvungen att betala en skuld med ett nytt lån, kan du lätt fastna i fällan som innebär att du till sist har så pass många olika avbetalningsplaner att du glömmer att betala någon av räkningarna i tid och får en betalningsanmärkning. Det kommer i sin tur resultera i att du blir en högre kreditrisk vilket kan innebära att du blir nekad ett större bolån i framtiden.

Att ta ett samlingslån, eller göra en skuldfinansiering som det också kallas, kan ge dig bättre överblick och bättre kontroll på din privatekonomi. Du får då möjlighet att få en lägre ränta, lägre månadskostnad, längre avbetalningstid och kan enkelt se precis vad du kommer behöva betala varje månad för att bli av med dina skulder. När du lägger ihop dina små lån och ersätter det med ett stort, kan du alltså spara både pengar och tid.

Lägg om dina lån hos re:member

Om du vill lägga om dina lån kan du enkelt ansöka om ett privatlån hos re:member. Du kan ansöka om upp till 350 000 kronor, utan säkerhet, och får direkt svar på om du blir beviljad. Det ger dig möjlighet att betala av alla dina små skulder och fortsätta din avbetalning månadsvis, i lugn och ro. Ansök om att samla lån hos re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.