kreditkort-artiklar-guider.jpg
re:member kreditkort

Har du inte redan ett re:member kort?

Ansök här

Ar­tik­lar och gui­der om kreditkort

På den här sidan har vi samlat våra allra bästa tips och guider om kreditkort, resor, shopping, fotografering, renovering och mycket mer. Låt dig inspireras!

Kreditkort

Här har vi samlat en mängd artiklar om kreditkort. Allt från generella förklaringar till vad ett kreditkort är, till tips om hur du kan anpassa ditt kreditkort efter just dina behov eller vad som händer om du skulle tappa bort ditt kreditkort.

Resor

Här har vi samlat några spännande researtiklar och stadsguider som vi hoppas kan inspirera till en lyckad weekend- eller semesterresa.

Shoppa online

Det finns många bra anledningar att betala med ett kreditkort från re:member när du shoppar online. 

Renovering

På den här sidan har vi samlat en hel del matnyttiga artiklar kring renovering och hemma-fix, vi hoppas att du kommer att hitta den inspiration du behöver!

Ekonomi

Här kan du läsa om allt från hur ett kreditkort kan hjälpa dig få kontroll på din privatekonomi till vanliga myter om kreditkort.

Hobby

Kanske kan du få lite inspiration till att hitta en hobby som passar dig och din livsstil från artiklarna vi samlat på denna sida?

Foto

Nedan har vi samlat ett antal fotoartiklar, bland annat en artikelserie om hur du får till den bästa selfien, med tips på allt från ljusförhållande till vilka fotoappar som är bäst.

Student

På denna sida har vi samlat några artiklar med nyttig information till dig som är student. 

Livsnjutare

På den här sidan kommer vi att samla artiklar med tips på vad du kan göra för att sätta lite guldkant på tillvaron utan att sätta privatekonomin på spel.