Vad brinner du för?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Om re:member

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån.

re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv. Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

Entercard står bakom varumärket re:member. Entercard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Principal Investments Limited. Barclays Principal Investments Limited är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster. Entercard är verksamt på svenska, norska och danska marknaden. Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark. 

Ladda ner villkor och se priser för re:members kreditkort här

Ladda ner villkor för re:members privatlån här

Läs mer om Entercard

 

Visste du att…

  • re:member ges ut av Entercard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank.
  • re:member var det första kreditkortet i Europa med en mobilapp som använde fingeravtryck som inloggningsmetod. Med appen får du snabbt koll på ditt saldo och kan se dina senaste köp och uttag var du än befinner dig i världen. Smidigare än så kan det inte bli.
  • Inget annat kort är mer accepterat över hela världen. Om du ska handla i en butik eller ta ut pengar i en bankomat utomlands behöver du bara hålla utkik efter Mastercards logga.
  • Du kan kostnadsfritt beställa till ett extrakort till ditt kreditkort. Alla transaktioner redovisas per kort på samma faktura. Perfekt om ni är fler i familjen som behöver ett kort!

Integritetspolicy

www.remember.se är en webbplats som drivs av Entercard Group AB ("Entercard"), ett företag inom Swedbankkoncernen. Material som finns tillgängligt på www.remember.se är endast avsett som allmän information och presenteras i befintligt skick. Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.

Varför re:member

Idag är det kanske lätt att känna sig förvirrad när man väljer bland olika betalningsalternativ i en webbshop. Vi vill därför påminna dig om fördelarna med ditt re:member-kort när du handlar på nätet.

Utskick från re:member

Har du fått reklam från oss som du inte önskar? I så fall ber vi om ursäkt. Vi har fått din adress från Statens personadressregister, SPAR och Marknadsinformation analys AB (MIA). Läs mer om våra utskick.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.