Om re:member

Vad drömmer du om?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Vi har alla drömmar. Små som stora. Vi tycker att det är lika fint att drömma om en handdukstork som ett hus i Spanien och att en kaffe vid rätt tillfälle kan vara lika underbart och uppfriskande som att hoppa fallskärm. Men oavsett om just dina drömmar handlar om att uppleva julshopping i London, fira nyår i solen eller kanske rentav renovera köket eller badrummet - så är det dags att sluta drömma och istället förverkliga dem. Oavsett om du vill ha en roligare vardag eller vill samla minnen för livet kan vi hjälpa dig att förverkliga det du drömmer om.

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån

re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv. Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster. EnterCard är verksamt på svenska, norska och danska marknaden. Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark. 

Ladda ner villkor och se priser för re:members kreditkort här

Ladda ner villkor för re:members privatlån här

Läs mer om EnterCard

 

Visste du att…

  • re:member ges ut av EnterCard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank.
  • re:member var det första kreditkortet i Europa med en mobilapp som använde fingeravtryck som inloggningsmetod. Med appen får du snabbt koll på ditt saldo och kan se dina senaste köp och uttag var du än befinner dig i världen. Smidigare än så kan det inte bli.
  • Inget annat kort är mer accepterat över hela världen. Om du ska handla i en butik eller ta ut pengar i en bankomat utomlands behöver du bara hålla utkik efter Mastercards logga.
  • Du kan kostnadsfritt beställa till ett extrakort till ditt kreditkort. Alla transaktioner redovisas per kort på samma faktura. Perfekt om ni är fler i familjen som behöver ett kort!
shoppa-online-teaser.jpg

Integritetspolicy

www.remember.se är en webbplats som drivs av EnterCard Group AB ("EnterCard"), ett företag inom Swedbankkoncernen. Material som finns tillgängligt på www.remember.se är endast avsett som allmän information och presenteras i befintligt skick. Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.

bil-teaser.jpg

Varför re:member

Idag är det kanske lätt att känna sig förvirrad när man väljer bland olika betalningsalternativ i en webbshop. Vi vill därför påminna dig om fördelarna med ditt re:member-kort när du handlar på nätet.

teaser-extrakort.jpg

Utskick från re:member

Har du fått reklam från oss som du inte önskar? I så fall ber vi om ursäkt. Vi har fått din adress från Statens personadressregister, SPAR och Marknadsinformation analys AB (MIA). Läs mer om våra utskick.

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån).**

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift.*

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.