kreditkort-rabatt-shoppa-online.jpg

re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer 

Shoppa online

Vi svenskar tycker om att shoppa online. Enligt E-barometern från HUI Research och Postnord omsatte den svenska e-handeln runt 50 miljarder kronor år 2015. Och då är inte försäljningen av resor, hotell, konsertbiljetter, mellan företag eller mellan privatpersoner medräknad. Näthandeln ger oss en oöverträffad möjlighet att hitta rätt produkt till bästa pris, vare sig vi shoppar böcker från USA eller hemslöjd från en liten nätbutik i Orsa.

Trots detta är det många som säger att oron över säkerheten att shoppa online får dem att avstå från e-handel. Men faktum är att förhållandevis få köp går fel. Och om du gör dina inköp med ditt re:memberkort blir nätshoppingen inte bara tryggare, det finns också många andra fördelar.

Fördelar med re:member

Det finns många bra anledningar att betala med ett kreditkort från re:member när du shoppar online. När du handlar med kreditkort gäller konsumentkreditlagen och du kan bestrida ditt köp i efterhand. Du kan även vända dig till kreditgivaren med anspråk på återbetalning, till exempel om varan inte levereras inom avtalad tid. Med ett kreditkort från re:member kan du också dela upp betalningen på 6, 12 eller 24 månader räntefritt. Då tillkommer en administrativ avgift på 57 kronor per månad. Läs mer om fördelarna med re:member.

shoppa-online.jpg

Bra försäkringar när du ska shoppa online

Det finns även flera försäkringar att dra nytta av när du shoppar online. Med den kompletterande reseförsäkringen kan du, om du köper en resa och betalar mer än 50 % av resan med ditt re:member kreditkort, få ersättning med hjälp av Avbeställningsskydd om du, din sambo/registrerad partner/make/maka och hemmavarand  barn under 23 år råkar ut för något så allvarligt att du måste boka av resan.

Med vårt Trygghetspaket får du försäkringen Allrisk och Prisgaranti. Med Allriskförsäkringen får du två års allriskförsäkring på hemelektronik och hushållsmaskiner om du betalar med ditt re:member kreditkort. Försäkringen Prisgaranti ger dig mellanskillnaden tillbaka om du med ditt re:member kreditkort köpt en vara till ordinarie pris och inom 90 dagar från inköpsdatum hittar en identisk vara till ett lägre ordinarie pris. 

Black Friday & Cyber Monday

Shoppa online på köpfestens dag, Black Friday! Dagen som i USA blivit den viktigaste och största shopping- och readagen på året, har nu på allvar hittat till Sverige. Shoppinghögtiden infaller den sista fredagen i november och följs av nätshopparnas motsvarighet, Cyber Monday, måndagen efter. För den svenska handeln markerar Black Friday och Cyber Monday numera starten på julhandeln, den period som står för en betydande del av årsomsättningen för många butiker. Fortfarande är Cyber Monday mer okänt än Black Friday här i Sverige. Under denna måndag har du dock stor chans att få ännu bättre rabatter än på fredagen.