fordelar-med-kreditkort-remember.jpg
 1. Start
 2. Kreditkort
 3. Fördelar med re:member

Fördelar med kreditkort från re:member

Betalningsfri månad

Visste du att du kan få upp till två betalningsfria månader per år?

Läs mer 

Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member. Bland annat får du hjälp att få pengarna tillbaka om du inte får dina varor som du beställt på internet, och dessutom ingår en reseförsäkring när du betalar hela resan med ditt re:member kreditkort.

re:member flex

 • Ingen årsavgift
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit
 • Du har kontroll på alla köp i vår smidiga app

Kreditkortet helt utan årsavgift och möjligheten till en låg ränta. Om du betalar hela beloppet när du får fakturan så blir det faktiskt ingen ränta alls.

Ansök om re:member flex

 

re:member more

 • Första året utan årsavgift (värde 295 kronor)
 • 1% i cash back på allt du handlar
 • 11 försäkringar ingår
 • Upp till 100 000 kr i kredit

Kreditkortet med bonus för dig som vill ha mer. Hela 11 olika försäkringar ingår och du får bonus på alla inköp. 

 

 

Fler fördelar med re:member:

 • Du kan använda ditt Mastercard kreditkort från re:member över hela världen, inget annat kort är mer accepterat.

 • Du har upp till 8 veckors räntefri kredit. Handla först - betala när du får fakturan.

 • Beställ ett kostnadfritt extrakort till familjen och få en tydlig överblick över era samlade inköp.

 • Delbetala dina inköp med kortet på 6, 12 eller 24 månader räntefritt. 

 • Betala dina räkningar eller för över önskat belopp till ditt bankkonto via Mina Sidor.

 • Glöm inte att ladda ner re:member appen. Då kan du ha koll på ditt saldo och dina transaktioner oavsett var i världen du befinner dig.

 • Tack vare PayGuard, som är ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar, är kortet är skyddat och du behöver inte betala för något du inte köpt.

 • Du har alltid möjlighet att reklamera dina inköp med kortet via oss, om det är så att du inte fått varan du beställt eller om den skulle visa sig vara felaktig.


Oavsett vilket kort du föredrar så får du kontroll över dina inköp och väljer själv om du vill betala hela beloppet direkt när du får fakturan eller dela upp betalningen. Med re:member kreditkort är det du som har kontrollen.

 

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån).**

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift.*

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.