re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Tips på de bästa 60-årspresenterna till mamma

Mammas 60-årsdag är en dag som ska uppmärksammas med blommor, festligheter och extra mycket kärlek. Men vad är egentligen den bästa 60-årspresenten till en mamma? Ska man satsa på något enkelt eller slå på stort tillsammans med familjen? Här finns tips på bra och prisvärda gåvor till alla mammor.

60 är en riktigt spännande ålder, på många sätt. Du har varit med om mycket, rest, upplevt och förhoppningsvis mött många nära och kära på din väg. En 60-åring kan vara pensionär och njuta av livets sköna dagar, samtidigt som arbetslivet är i full gång för någon annan i samma ålder. 

En genomtänkt 60-årspresent till mamma

Att fylla 60 är en milstolpe för alla inblandade, både jubilaren själv och de runt omkring. Tänk på att ge en gåva som visar på omtanke, kärlek och respekt och kanske lite extra engagemang för kvinnan som tagit hand om så många under sitt liv.

Många mammor uppskattar kvalitetstid med familj och vänner, så försök att hitta på en födelsedagspresent som inkluderar så många som möjligt. Om mamma inte önskar sig något, kan en mysig middag med alla hon tycker om vara det absolut bästa alternativet.

Tips på bra 60-årspresenter

Ett vackert och stilfullt halsband från Hallbergs Guld som ett minne av 60-årsdagen kan vara en annan uppskattad present.

Gillar mamma ljudböcker? Ge bort en prenumeration på Bokus Play och låt henne streama sina favoritböcker om och om igen.

Läs även om bästa tips till en 60-årspresent till pappa här.

En upplevelse för mammas 60-årsdag

När det blir svårt att hitta en perfekt 60-årspresent, eller om mamma verkligen inte önskar sig något, kan en upplevelse vara helt rätt väg att gå. Gillar hon spänning och äventyr eller relax och avkoppling?

Tre bra tips för mamman som fyller år på sommaren:

Bra året runt-presenter är:

Annars kanske en mysig weekend tillsammans med någon hon tycker extra mycket om kan vara en perfekt present.

Vad ska en 60-årspresent kosta?

Kom ihåg att prislappen inte är det viktigaste när du letar efter en present till mamma. En upplevelse kan lika gärna vara en utflykt tillsammans med familjen, en mysig picknick eller en biokväll. Det viktigaste är att ni verkligen får tillfälle att umgås tillsammans med jubilaren – kanske kan ni dra ihop ett gäng och fira henne ordentligt, då blir det också lättare att samla ihop en bra summa till en perfekt present!

Spara pengar på 60-årspresent till mamma

Att hitta en bra 60-årspresent till mamma är lättare sagt än gjort och det finns risk att det blir dyrare än du tänkt. Om du har ett kreditkort hos re:member, får du dock upp till 25 % rabatt i upp till 300 webbutiker och kan hitta riktigt bra presenter till väldigt bra priser. Rabatten inkluderar ej moms eller frakt. Om du inte har ett kreditkort från re:member, kan du snabbt och enkelt ansöka om ett här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.