60-ars-present-pappa.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Tips på bästa 60-årspresenten till pappa

Att fylla 60 är en riktig milstolpe i livet och en dag värd att uppmärksammas, speciellt när det är kära pappa som fyller år. Men vissa pappor är nästan omöjliga att köpa presenter till, så vad ska man hitta på? Här får du tips på bra och uppskattade 60-årspresenter.

60-årsdagen är en stor dag i livet. Då har man upplevt en hel del, kanske är man på väg att gå i pension eller också lever man livet till fullo utan en tanke på att koppla av. Kvalitetstid med familjen eller ute i världen på egen hand – en pappa kan befinna sig lite var som helst.

Men alla pappor förtjänar lite extra uppvaktning på den stora dagen oavsett om det handlar om fina prylar eller lite extra tid tillsammans.

Omtänksam 60-årspresent till pappa 

Om du är barn till en pappa som fyller 60 har du säkerligen hunnit ge honom en och annan present under åren. Antingen är det enkelt att shoppa gåvor till honom eller också finns det absolut ingenting som han behöver. De flesta pappor uppskattar dock det enkla, det vill säga födelsedagspresenter som visar att du ansträngt dig och verkligen försökt hitta på något fint.

Kanske finns det någonting ni kan hitta på tillsammans? Det behöver inte handla om en resa jorden runt, det kan lika gärna vara en biokväll eller en trevlig middag.

Tips på bra 60-årspresenter

Är pappa intresserad av jakt, sport, matlagning eller kanske träning? Om du lägger lite extra tid på att fundera kring hans intressen kan du förmodligen hitta på några roliga presenter.

En prenumeration på en spännande tidning via Tidningskungen är en bra idé för pappan som gärna nördar ner sig lite extra i något. Är pappa matälskare? Kanske kan lite käk från Linas Matkasse vara en rolig utmaning för pappan som gärna provar nya, goda rätter.

Läs flera tips på 60-årspresenter här.

Ge en upplevelsepresent i gåva

En upplevelse är alltid en bra presentidé till den som har allt. Det kan också vara ett lämpligt tillfälle att spendera lite tid tillsammans. Anpassa presenten efter vid vilken tid på året som pappa fyller 60 så ni slipper vänta så länge på att använda den. En helikoptertur blir roligast på sommaren medan en friluftskurs med tältning kan vara supermysigt under fina höstdagar.

Få även bra tips till en 60-årspresent till mamma här.

Vad ska en 60-årspresent kosta?

Det finns ingen prislapp som automatiskt säger att det blir en bra present. Det viktigaste är att det är en genomtänkt gåva som verkligen uppskattas av födelsedagsbarnet. Om ni är flera barn i familjen eller om pappa har flera vänner som gärna skulle medverka på en present kan ni lägga en liten slant var och tillsammans få ihop en bra pott till en fin present. En rolig överraskningsfest med nära och kära kan vara ett perfekt sätt att fira den som inte önskar några presenter.

Spara pengar på en 60-årspresent till pappa

En present till pappa kan lätt bli dyr och det gäller att hitta de bästa priserna, för att komma undan lite billigare. Med ett kreditkort från re:member får du upp till 25 % rabatt i över 300 bra webbutiker, vilket är fördelaktigt för både dig och pappa. Observera att rabatten inte inkluderar moms eller frakt. 

Om du inte redan har ett kreditkort, kan du ansöka om ett re:member kreditkort här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.