Ungt par på trädgårdsstolar håller hand
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Reseförsakring

Reseförsäkring med re:member

Trygghet på resan

Det finns en mängd olika försäkringar till ditt kort, har du valt dina?

Läs mer 

Lika viktigt som pass, biljetter och bagage när du ska ut och resa, är en riktigt bra reseförsäkring. Skräckexemplen på vad som kan hända om du inte har det är tyvärr många. Om du betalar 100% av resan med ditt re:member kreditkort så ingår det i de allra flesta fall både reseförsäkring och avbeställningsskydd. På denna sida har vi samlat artiklar med nyttig information om reseförsäkringar som ingår i kreditkortet, samt vilka andra försäkringar som gäller för just ditt kort.

Betalar du till exempel resan till 100% med re:member more kortet så ingår bland annat avbeställningsskydd samt skydd om ditt bagage skulle bli försenat mer än 6 timmar efter ankomst till resmål utanför hemlandet. På så sätt kan du få ersättning om du behöver köpa extra kläder eller om du missar en anslutning och behöver betala för en extra biljett eller hotellnatt.

Har du skaffat ett re:member more kort kan du känna dig trygg på resan. Alla dessa förmåner ingår när du köper din semesterresa med kreditkortet. Om du är något du funderar över eller om du behöver få klarhet kring vilka försäkringar som ingår för vilket kort, finner du garanterat svaret bland dessa sidor. I denna sektion har vi nämligen samlat alla sidor som handlar om reseförsäkring via kortet.