Trygghetspaketet

Ditt re:member kreditkort är inte bara ett kort du kan använda för att betala med - det kan också vara en extra trygghet i din vardag. I Trygghetspaketet har vi samlat tre av våra mest populära försäkringar. Läs vad som gäller här.

trygghetspaket_se

I Trygghetspaketet har vi samlat våra mest populära försäkringar - enkelt och tryggt för dig. 

För dig med re:member more eller re:member Mastercard är Trygghetspaketet inkluderat. 

Försäkringar som ingår i Trygghetspaketet:

  • Evenemangsavbeställning
  • Allrisk - Hemelektronik och hushållsmaskiner 2 år
  • Prisgaranti 90 dagar

Läs mer om försäkringarna nedan.

För dig med re:member flex 

Du som har re:member flex kreditkort kan köpa till Trygghetspaketet för 129 kronor per år. 

evenemangsskydd-trygghetspaketet-ikon.jpg

Evenemangsskydd

Det är aldrig kul att missa något du planerat sedan länge, speciellt om du redan betalt för evenemanget. Lyckligtvis har du möjlighet att få ersättning för avbokningskostnaderna. Det gäller om du eller ditt medföljande sällskap drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller plötslig och oförutsedd händelse i ditt hem som gör att ni inte kan gå. Försäkringen omfattar evenemang såsom teaterbiljett, biljett till mässa, konsert eller idrottsevenemang. Evenemangsbiljetten ska vara betalt till 100 % med kortet.

allrisk-trygghetspaketet-ikon.jpg

Allrisk 2 år

När vi köper dyra hushållsapparater  förväntar vi oss att produkterna ska fungera år efter år. Men, med daglig användning är det lätt att något fel uppstår eller att livslängden är kortare än väntat. Med Allrisk på hemelektronik och hushållsmaskiner har du möjlighet till ersättning upp till 2 år om olyckan är framme. Med hemelektronik och hushållsmaskiner menas t.ex. TV, TV-spelkonsol, vitvaror och maskiner avsedda för disk, klädvård eller städning. Varans inköpspris ska vara minst 1 000 kronor och vara betald till 100 % med kortet.

prisgaranti-trygghetspaketet-ikon.jpg

Prisgaranti 90 dagar

Det är trist att hitta en produkt du redan köpt till ett lägre pris i en annan butik. På prisjämförelsesajter kan det skilja sig mycket i pris på en och samma produkt. Nu kan du handla tryggt och veta att du inte betalar mer än du behöver! Med Prisgaranti lämnas ersättning för mellanskillnaden om du har köpt en vara till ordinarie pris och hittar en identisk vara till ett lägre ordinarie pris inom 90 dagar. Högsta ersättningsbelopp är 5 000 kronor, varan ska vara betald till 100 % med kortet.

Villkor och förköpsinformation

Vi uppmanar dig att läsa de fullständiga försäkringsvillkoren och förköpsinformationen som innehåller viktiga begränsningar och undantag gällande ditt försäkringsskydd.

Villkor gällande före 15 juni 2021

Har du köpt varor innan den 15 juni 2021 och vill veta försäkringsvillkoren som gäller för dessa? Klicka på knapparna nedan för att läsa villkor och förköpsinformation. 

Om olyckan är framme

Har du råkat ut för en skada som du behöver anmäla? Skadeanmälan registrerar du direkt på Europeiska ERVs hemsida.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.