markevaskor-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

10 snygga märkesväskor som är värda investeringen

En märkesväska kan ibland kännas nästan orimligt dyr, men det kan faktiskt vara en investering som ger dig både stor glädje och pengarna tillbaka i slutändan.

1. Sadelväskan från Michael Kors

Michael Kors erbjuder riktigt snygga märkesväskor till överkomliga priser. Om du inte är sugen på att betala flera tiotusentals kronor för en märkesväska kan detta vara ett bra alternativ. Ett säkert kort är definitivt sadelväskan från Michael Kors. Modellen har funnits helt sedan mitten av 1900-talet och har verkligen gjort en comeback, både i vitt och brunt läder. Ljusa toner går hand i hand och du kan med fördel kombinera den vita väskan med en ljus outfit.

2. Tote-bag från Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs erbjuder vackra märkesväskor som passar till det mesta. Utöver sadelväskorna är även totes-väskorna riktigt heta. Totes är en väskmodell som är större och mer praktisk – perfekt om du gillar att bära med dig mycket. Våga gärna satsa på en färgglad väska eller en mönstrad variant. Med en färgglad väska får du en iögonfallande färgklick och pricken över i:et i din outfit.

3. Den klassiska handväskan från Givenchy

Givenchy är ett av världens mest exklusiva märken, vilket har gjort att prislappen på dessa dyrgripar ofta drar iväg ordentligt. Men det är utan tvekan också en väska som håller praktiskt taget livet ut. Den här svarta, enkla och framför allt stilrena väskan har bara några få detaljer och just därför passar den till precis allt.

4. Guccis axelremsväska

Gucci är ett välkänt märke som finns världen över. Märket grundades redan år 1921 och har sedan dess hunnit bli en gigant i väskbranschen. En axelremsväska i Guccis klassiska design, gärna i någon färgsprakande kulör, är en tidlös investering som kan vara en del av alla dina outfits. Det klassiska spännet i Guccis egen design gör att denna väska andas lyx och kvalitet.

5. Läderväskan från Yves Saint Laurent

Den svarta, enkla axelremsväskan i läder från Yves Saint Laurent är en investering du kommer ha nytta av otaliga gånger. Den passar lika bra på fest som till vardags och tack vare den stilrena designen kommer den vara precis sådär lyxig som en märkesväska ska vara. Den enda detalj som ögat lägger märke till är designens eget märke i silver, vilket ger dig den lyxiga glans du letat efter.

6. Céline Classic Box Bag

Du som letar efter den perfekta vardagsväskan har kommit precis rätt. Céline är ett känt märke som har gjort otaliga väskor genom åren, men när denna design dök upp för några år sedan tog den modevärlden med storm. Det är en uppgraderad variant av en äldre modell och trots att den är väldigt klassisk och enkel är den också lyxig och hållbar livet ut.

7. Mulberry Bayswater

När man pratar om märkesväskor är det nästan olagligt att inte nämna Bayswater. Den här väskan från Mulberry är en ikon i modevärlden och har en tidlös design som aldrig tappar stilen. Den är diskret, stilren och fruktansvärt snygg – dessutom blir den bara finare för varje år som går.

8. Hermès Kelly Bag

När man hör Hermés är det många som direkt tänker på Birkin, som är en av de mest kända väskorna från modehuset. Men även den här väskan, Kelly, som är en hyllning till underbara Grace Kelly, är en modeikon värd att lägga på minnet. Den må vara dyr, men det är en investering värd pengarna. Den här väskan uppfyller alla dina krav och med denna vid din sida behöver du aldrig köpa någon annan handväska.

9. Fendi Peekaboo

Den här stilrena väskan har fått sitt namn från det finurliga sätt man öppnar den yttre delen av väskan på – som ett eget litet fack. Den finns i olika färger, men den svarta, enkla väskan har blivit absolut mest populär de senaste åren. Detta är en perfekt handväska för den som vill göra en investering och få en snygg väska, men som samtidigt är sugen på att upptäcka de lite mer ovanliga märkena på väskmarknaden.

10. Louis Vuitton Speedy

Den här klassiska väskan är en vanlig syn bland alla modelejon. Det är en tidlös design som i princip sett likadan ut sedan begynnelsen, och kanske det är just därför den är så populär. Den stängs ordentligt med dragkedja, har en rymlig insida och passar perfekt för både semester och en tur ned på stan. Med den kända logotypen broderad i tyget kommer ingen ta fel på vilken investering det är som dinglar på din arm.

Hitta en bra deal på märkesväskor

Du kan hitta snygga märkesväskor från välkända varumärken så som Marc by JacobsCéline och många fler på nätet. Att handla online är bekvämt och du kan på ett enkelt sätt jämföra priser och modeller. Även stora modehus har reor och erbjudanden och kanske just du hittar ett riktigt kap snart. Att köpa märkesväskor är verkligen en investering och om du köper en märkesväska kan du vara säker på ett bra andrahandsvärde, vilket betyder att du kan sälja vidare väskan till ett bra pris. Om du skulle hitta en deal som du vill slå till på kan du via reward-programmet ta del av riktigt förmånliga priser och erbjudanden om du använder ditt kreditkort från re:member. Genom att betala köpet med kortet får du ett bra skydd i form av olika försäkringar och dessutom kan du enkelt delbetala dina köp.

Ansök om ett re:member flex kreditkort här

 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.