anvand-kreditkortet-som-bensinkort.jpg
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Använd kreditkortet som bensinkort

Använd kreditkortet som bensinkort

re:member kreditkort

Har du inte redan ett re:member-kort?

Ansök här

De flesta drivmedelsbolagen erbjuder särskilda bensinkort som kan användas på deras egna stationer. Men Sverige är ett avlångt land och vi är nog ganska många som kan känna igen oss i känslan att åka mil efter mil utan att ”rätt” bensinsstation dyker upp.

Om du istället för att betala med ett specifikt bensinkort väljer att betala all din bensin med ett re:member more kreditkort så kan du tanka på vilken bensinmack du vill - och få 1% i bonus på varje krona du handlar för, i form av cash-back. Kör man i snitt 1 500 mil om året så hamnar bensinkostnaderna uppskattningsvis på 15 000 kronor eller mer. Använder du sedan samma kreditkort till andra utgifter under året som mat, kläder och resor så kan det bli en hel del pengar som du får tillbaka i bonus på ett år.

Samarbete med Preem

Du som betalar med ett kreditkort från re:member får dessutom 15 öre per liter i rabatt när du tankar på Preems bemannade stationer. Tänk på att rabatten är knuten direkt till kortet och bli därför inte orolig att den inte syns när du tankar. Det är först på din månadsfaktura som rabatten syns tydligt.   

Det enda du behöver göra för att ta del av drivmedelsrabatten hos Preems bemannade stationer är alltså att betala med ditt kreditkort från re:member. De bemannade Preemstationerna hittar du på www.preem.se

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.