anvand-kreditkortet-som-bensinkort.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Använd kreditkortet som bensinkort

De flesta drivmedelsbolagen erbjuder särskilda bensinkort som kan användas på deras egna stationer. Men Sverige är ett avlångt land och vi är nog ganska många som kan känna igen oss i känslan att åka mil efter mil utan att ”rätt” bensinsstation dyker upp.

Samarbete med Preem

Du som betalar med ett kreditkort från re:member får 15 öre per liter i rabatt när du tankar på Preems bemannade stationer. Tänk på att rabatten är knuten direkt till kortet och bli därför inte orolig att den inte syns när du tankar. Det är först på din månadsfaktura som rabatten syns tydligt.   

Det enda du behöver göra för att ta del av drivmedelsrabatten hos Preems bemannade stationer är alltså att betala med ditt kreditkort från re:member. De bemannade Preemstationerna hittar du på www.preem.se

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. 

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.