kreditkort-bensinkort-preem.jpg
Har du inte ett re:member-kort?

30 öre rabatt per liter när du tankar på Preem

Få rabatt när du tankar med ditt re:member-kort på Preem i sommar

1 juni till 31 augusti 2024 får du 30 öre i rabatt på alla Preems stationer, både när du tankar diesel och bensin (ordinarie rabatt är 15 kr i rabatt per liter på bemannade stationer). Att ha ett kreditkort från re:member är därför en bra lösning för många som rör sig ute på vägarna. Här får du veta mer om fördelarna med att använda kreditkortet som bensinkort.

Hur tar jag del av rabatten?

För att ta del av rabatten på 30 öre per liter behöver du bara använda ditt re:member kreditkort när du tankar. Rabatten är knuten direkt till kortet och kommer därför inte synas vid själva tankningen, utan bli synlig först när du får hem din månadsfaktura. Rabatten gäller på alla bemannade Preemstationer, dessa hittar du på www.preem.se

Fungerar rabatten utomlands?

Ja, rabatten på 30 öre per liter gäller även utomlands (men endast på bemannade stationer). Det enda du behöver göra är att betala med ditt re:member kreditkort. 

Vad är ett bensinkort?

Ett bensinkort är ett betal- eller kreditkort som du använder för att tanka och köpa andra tillbehör och produkter på en bensinstation.

Vilka fördelar har ett bensinkort?

Ett bensinkort gör det enkelt för dig att hålla koll på vilka utgifter du lägger på bilen, eftersom alla köp samlas på ett och samma ställe. Om du har ett bensinkort, får du dessutom ofta bonusar och andra förmåner, som till exempel rabatt på drivmedel.

re:member har ett samarbete med Preem, vilket innebär att du som betalar med ditt re:member kreditkort alltid får 15 öre per liter i rabatt när du tankar på Preems alla bemannade stationer.

Kreditkort från re:member som bensinkort

Med ett kreditkort från re:member får du alltid 15 öre rabatt per liter när du tankar bilen på bemannade Preem-stationer. Du behöver inte aktivera någonting och inte heller betala något extra för att få tillgång till rabatten – allt som krävs är att du betalar ditt köp med kreditkortet. Smidigt och enkelt för dig som kör mycket bil.

Om du inte redan har ett kreditkort hos re:member kan du enkelt ansöka om ett här!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.