smarta-val.jpg
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. För dig som redan har ett kreditkort från re:member

För dig som redan har ett kreditkort från re:member

Är du rätt försäkrad?

Logga in på Mina Sidor för att se, ändra och lägga till försäkringar.

Läs mer

re:member erbjuder en rad smarta tillval till våra kreditkort - hitta dina favoriter här.

Dam sitter på en blåsig strand. Du kan själv höja din kreditgräns i re:member appen.

Hur höjer jag min kreditgräns?

Du kan ansöka om höjd kredit genom att logga in på Mina Sidor med BankID eller mobilt BankID. Du kan också ansöka genom att fylla i blanketten som du hittar på baksidan av din faktura.

Man sågar på verandan. Med Mina Sidor kan du känna dig trygg, här hittar du all information om ditt rememberkort.

Vad är Mina Sidor?

På Mina Sidor hittar du all information om ditt re:memberkort. Du kan bland annat se dina transaktioner, ditt saldo och din utnyttjade kredit. Du kan också se de försäkringar och tjänster som du kopplat till ditt kort. Och mycket mer.

Äldre par i soffa. Shoppa säkert online med kreditkort från re:member.

Hur spärrar jag mitt kort?

Om du förlorat ditt kort, misstänker att det blivit stulet eller används av obehörig person ska du omedelbart spärra ditt kort. Du kan spärra ditt kort dygnet runt. Inom fem arbetsdagar får du ett ersättningskort. Sverige: 0771-24 15 00 | Utlandet: +46 771 24 15 00

teaser-extrakort.jpg

Beställ ett extrakort

Behöver ni fler kreditkort i familjen? Beställ ett extrakort så kan du och din partner handla på varsitt håll. Alla köp och transaktioner redovisas separat, men samlas på en faktura varje månad.

teaser-ft-kreditkort.jpg

Saldoöverföring

Genom att använda dig av tjänsten Saldoöverföring kan du flytta över pengar från ditt kreditkort till ditt bankkonto. När du väljer att använda dig av tjänsten så debiteras det önskade överföringsbeloppet på ditt kreditkort och syns som ett vanligt kortköp.

betalningsfri-manad-tease.jpg

Extra frihet med betalningsfri månad

En betalningsfri månad innebär att du inte behöver betala din faktura utan skjuter istället upp betalningen till månaden därpå.

Par vid sjö. Med re:member kan du känna dig trygg.

Betalningsskydd Plus

Att handla med ditt re:memberkort ska vara säkert och du ska kunna känna dig trygg med ett skyddsnät vid ett plötsligt inkomstbortfall. Därför erbjuds du som har ett re:memberkort möjligheten att teckna Betalningsskydd Plus.

ditt-ansvar.jpg

re:member StopService

Att bli av med plånboken är jobbigt – på flera sätt. Vad hade du i den? Vart ska du ringa? Tänk om du missar att spärra något och kontot töms? Med re:member StopService får du all hjälp – med ett enda telefonsamtal.

dina-risker.jpg

E-faktura

Med e-faktura får du din månadsräkning elektroniskt direkt till din internetbank. Enkelt, smidigt och bekvämt, samlat på ett ställe.

bil-teaser.jpg

Din PIN-kod

Till ditt kort hör en PIN-kod som du får några dagar efter att du fått ditt kort på posten. När du betalar med kortet legitimerar du dig oftast och signerar köpet - men när du vill ta ut kontanter via uttagsautomater, varuköp i terminaler eller liknande använder du din PIN-kod.

shoppa-online-teaser.jpg

Betala dina räkningar med kreditkort

I USA är det vanligt att man betalar sina räkningar och fakturor med sitt kreditkort. Något som nu också har börjat bli allt vanligare även i Sverige.

foto-teaser.jpg

Räntefri delbetalning

Det finns tillfällen i livet då du behöver köpa något som är lite dyrare – en dator, en tv eller kanske en resa - men du vill inte, eller kanske inte kan, betala hela summan på en gång. Med re:member kreditkort kan du välja att delbetala.