Apple Pay

Apple Pay är ett tryggt och kontaktlöst sätt att betala för dig som har en iPhone eller annan kompatibel Apple-enhet. Börja använd ditt re:member-kort genom Apple Pay och upplev fördelarna med en digital plånbok.

Kom igång med Apple Pay

Du kan ansluta ditt re:member-kort till Apple Pay i re:member-appen, i Wallet-appen på din iPhone eller genom att kontakta Kundservice. För att kunna börja använda Apple Pay måste du ha en iPhone 6 eller senare modell.

Anslut till Apple Pay via re:member-appen

 1. Logga in i re:member-appen
 2. Välj det kort du önskar lägga till
 3. Klicka på ”Add to Apple Pay” i kortöversikten 


Anslut till Apple Pay via Apple Wallet

 1. Gå till Wallet-appen i din iPhone, tryck på ”+” symbolen och följ instruktionerna
 2. Skanna in ditt kort och lägg till CVC-koden. Du kan även registrera ditt kort manuellt
 3. Godkänn avtalen och verifiera ditt kort genom att trycka på ”Nästa”
 4. Du kommer att få en verifieringskod via SMS
 5. Klart! Du kan nu betala med Apple Pay

När du lägger till ditt kort i Apple Pay är det viktigt att du har registrerat ditt telefonnummer hos oss. Detta gör du på Mina Sidor eller i appen. 

Så betalar du med Apple Pay

Apple Pay fungerar smidigt i alla butiker som stöttar kontaktlös betalning. Det gäller även på internet och i appar på din Apple-enhet. För att se om butiken stödjer kontaktlös betalning kan du leta efter en av dessa symboler när du handlar:

apple pay

   contactless

Betala med Apple Pay i mobilen

 • Face ID
  Du godkänner betalningen genom att dubbelklicka på sidknappen på iPhone. Se på skärmen för att identifiera dig med Face ID och håll därefter telefonen intill betalningsterminalen. Om du bär munskydd eller annat som döljer ansiktet kan du bli ombedd att uppge din kod.

 • Touch ID
  Du som har en iPhone 6, 7 eller 8 behöver godkänna betalningen med Touch ID. Håll iPhone nära betalningsterminalen med fingret på fingeravtryckssensorn.

Betala med Apple Watch

För att betala med Apple Watch måste du trycka två gånger på sidoknappen och hålla klockan intill en kontaktlös betalningsterminal. Transaktionen blir godkänd när du känner klockan vibrera. 

Klicka här för att se en lista över alla Apple Pay-kompatibla enheter

Säkra betalningar med Apple Pay

När du betalar med Apple Pay kan du vara säker på att dina köp förblir konfidentiella. Apple Pay använder ett specifikt nummer för din enhet och en unik kod för varje transaktion. Dina kortuppgifter lagras inte på din enhet eller på Apples servrar och delas inte med tredjeparter. Apple Pay lagrar inte heller uppgifter som kan knytas direkt till dig som privatperson.

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. 

re:member Mastercard: Ordinarie årsavgift 195 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (15,89 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 614 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 801 kr/mån) med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. Läs fullständiga villkor här

Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.