alla-hjartans-dag.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Alla hjärtans dag – Tips för en perfekt helg

Valentines day, mer känd som alla hjärtans dag, är ett utmärkt tillfälle att göra något romantiskt med din partner. Att visa omtanke är egentligen inte något som bara ska göras en dag om året, men att visa extra mycket omtanke just denna dag är något som säkert kommer att uppskattas. Vi ger dig några tips för att skapa en perfekt helg.

När alla hjärtans dag dyker upp så är det många par som äter middag på en finare restaurang, unnar sig ett finare vin än vanligt för att sedan återgå till vardagen. Det är absolut inget fel på detta men alla hjärtans dag kan även vara ett tillfälle att förstärka relationen. Ett sätt att visa att du tänkt på din partner och er relation är genom att ta med personen till platser som har någon form av betydelse för ert förhållande. Du kan till exempel överraska med en picknick eller genom att bjuda på lunch i närheten av ert speciella ställe. Eller varför inte promenera omkring och prata om härliga minnen?

Middag hemma eller på restaurang

Att besöka en restaurang är en av de mest populära aktiviteterna under denna dag. Många restauranger har speciella "alla hjärtans dag-erbjudanden" som du kan dra nytta av. Om ni har en gemensam favoritrestaurang så kan det vara väl värt att reservera ett bord långt i förväg, speciellt om det är en populär restaurang. Det är lätt att glömma bort att reservera i tid, något som kan leda till att ni helt enkelt inte får plats i restaurangen. Ett annat alternativ är att laga maten själv eller till och med tillsammans. Se då till att du har ett recept och eventuella ingredienser färdigt innan själva dagen är kommen.

Överdriv inte på alla hjärtans dag

Att ordna till en middag på en luftballong under en vacker solnedgång kanske låter som en fantastisk upplevelse, och det skulle det säkert vara också, men det kräver även en hel del jobb och kommer förmodligen att kosta skjortan. Du kan alltid använda dig av ett kreditkort för att hålla koll på kostnaderna och dela upp betalningen om du vill men om du inte redan är en duktig organisatör så kan arrangemanget snabbt bli en stressfaktor för dig. Kom ihåg att det egentligen inte är själva aktiviteten som är viktig. Se helt enkelt till att ni får en nära och rolig upplevelse som stärker era band. Frukost på sängen med till exempel färska frukter, nypressad juice och nybryggt kaffe visar att du faktiskt lagt ner lite tankemöda.

Tips för en romantisk helg

Gemensam avslappning

Ett sätt att överraska din partner på alla hjärtans dag är genom att planera en spa-upplevelse. Detta kan du göra antingen hemma eller på ett riktigt spa-hotell som exempelvis Vann. Fördelen med att åka till ett hotell är att ni först och främst oftast får en förstklassig spa-upplevelse men även har nära till bra restauranger. Att slippa den vanliga vardagen för en stund och bara kunna fokusera på er själva och avkopplingen kan ge förnyad passion i förhållandet. Det kan även vara ett bra sätt att ladda batterierna på under de mörka vintermånaderna.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.