delbetala-med-kortet.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Få mer energi med en rolig hobby

Visst blir man glad och får mer energi av en rolig hobby. Men är du en av alla oss som inte riktigt har hittat en hobby som du trivs med, som inte vet vad du ska göra när du har lite ledig tid? På den här sidan har vi samlat några artiklar om roliga och annorlunda hobbyer som du kanske kommer vilja testa på.

Att ha en hobby som får dig att slappna av samtidigt som du har kul är helt nödvändigt för att hämta energi i vardagen och det kommer definitivt att bidra till att höja din livskvalitet. Kanske kan du få lite inspiration från artiklarna nedan till att hitta en hobby som passar dig och din livsstil?

Om du vill imponera på din partner – satsa på att utveckla dina matlagningskunskaper. Den attraktivaste hobbyn är nämligen matlagning. Det anser i alla fall 31 procent av de 2 674 svenska singlar som deltog i en undersökning på dejtingsajten Mötesplatsen.se.

På andra plats kom sport och träning och på tredje musik, så ta på dig träningsskorna och stick ut och jogga när du inte står framför spisen och trollar fram något gott åt din älskling. I den här artikeln berättar vi mer om hur du kan träna utan gymkort – utomhus.

Är du trött på stadslivet och sugen på att komma ut i naturen lite oftare? Att fjällvandra på sommaren är något vi varmt kan rekommendera. Du får miljöombyte i kvadrat och frihetskänslan är svårslagen. Vill du krydda vildmarkslivet med lite spänning kanske en jägarexamen kan vara något för dig. Här berättar vi hur jägarexamen det fungerar.

För dig som helst sitter still i soffan när du utövar din favorithobby har vi samlat några tips om projektorer och spelkonsoler i två artiklar nedan.

hobby

Att gå på kurs är ett toppenbra sätt att komma igång med en ny hobby.


I den här artikeln om kurser kan du läsa mer om vilka olika kurser du kan läsa och kanske får det dig att ta det sista steget för att anmäla dig till en kurs i något som du alltid velat lära dig, som till exempel att dansa tango eller lära dig ett helt nytt språk.

Kostnaden för att gå på kurser varierar, beroende på vad det är för typ av kurs och hur länge den håller på. Med ett kreditkort från re:member kan du betala för kursen direkt eller dela upp betalningen i flera delar.

Låt dig inspireras till en ny hobby genom att läsa vårt utbud av artiklar om olika hobbys nedan.