handla-pa-kredit-och-slipp-rantan.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Handla på kredit och slipp räntan

Har du också gått och suktat efter en ny dator, mobil eller surfplatta - och plötsligt dyker det perfekta erbjudandet upp? Då kan ett kreditkort från re:member vara en bra idé. Det bästa av allt är att det inte behöver kosta dig någonting extra.

Butiker brukar erbjuda olika typer av betallösningar, men det som många inte tänker på är att om du istället använder ditt kreditkort på ett smart och ansvarsfullt sätt så kan du minska avgifterna och inte heller behöva betala någon ränta.

Med samtliga kreditkort från re:member har du upp till åtta veckors räntefri betalning. Det innebär att du kan dela upp betalningen av din nya elektronikpryl - och så länge du betalar fakturan när den kommer tillkommer ingen räntekostnad. Vid köp mellan 3 000 - 20 000 kronor har du även möjlighet att delbetala beloppet räntefritt i upp till 24 månader, då tillkommer en administrativ avgift på 57 kronor per månad. Du kan enkelt registrera din delbetalning via Mina Sidor. Väljer du dessutom det populära kreditkortet re:member flex som inte har någon årsavgift och väljer att ansluta dig till e-faktura behöver det inte kosta dig en enda krona extra om du betalar hela fakturabeloppet varje månad.

Kreidt

 

Ansök om re:member kreditkort

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.