lana-till-renovering.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Möblerna som förnyar hemmet - Låna till renovering

Att förnya sitt hem kan visa sig vara ett stort projekt. Men det är också möjligt att förnya sin bostad med ganska enkla medel. Med lite fantasi kan du ge hemmet en ny och fräsch känsla utan att behöva totalrenovera.

Ny stil på ett enkelt sätt

Det enklaste sättet att ge ditt hem en ny stil är att helt enkelt köpa nya möbler. En ny soffa, ett nytt soffbord, en ny bokhylla eller några snygga tavlor kan vara allt som krävs för att ge ditt hem en ny och annorlunda stil och atmosfär. I köket kan du möblera med ett nytt matbord och nya stolar i andra färger. Det brukar göra susen. Sovrummet kan kännas som nytt om du slänger ut din gamla slitna säng och ersätter den med en ny med gavel, en ny sovrumsmatta och kanske några stora, sköna kuddar.

Utan alltför stor ansträngning kan du alltså ge hemmet en ny touch och öka trivseln och mysfaktorn. Men kostnaderna kan snabbt rusa iväg. Om du inte tycker att du råd att fräscha upp ditt hem just nu, fast du gärna skulle vilja det kan du låna till din renovering med ett privatlån från re:member. Med vår lånekalkyl kan du enkelt få reda på hur mycket du kan låna till renovering och vad månadskostnaden blir.

Möbler inför speciella tillställningar

Om du planerar en lite större tillställning, t.ex. en student- eller femtioårsfest, kan det vara roligt att köpa lite nya möbler, till exempel ett nytt matsalsbord med plats för många gäster eller en soffgrupp till uteplatsen där gästerna kan serveras kaffe på maten. Var ute i god tid, så att du får tag på exakt det du vill ha inför den stora dagen.

Låna till renoveringen och slå till när chansen dyker upp

Då och då dyker det upp bra erbjudanden på möbler och inredningsdetaljer som motsvarar precis det du önskar. Det lönar sig att göra inköpen när priserna är låga, så håll ögonen öppna! Med ett privatlån från re:member kan du låna till en renovering så att du kan förnya ditt hem med de möbler du drömt om – och precis när det passar dig. re:member erbjuder privatlån från 10 000 upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

Med vår lånekalkyl kan du enkelt se hur mycket du kan låna och får en avbetalningsplan som visar hur mycket lånet kostar dig per månad. Genom att ansöka om re:members privatlån kan du planera dina inköp och slå till när chansen dyker upp! 

Lycka till med renoveringsprojektet!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.