investera-i-din-bostad-med-lan-utan-sakerhet.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Investera i din bostad med ett lån utan säkerhet

En bostad är en stor investering, men genom att vara lite fiffig kan du se till att den ger bra avkastning. Hos re:member kan du ansöka om lån utan säkerhet och låna upp till 350 000 kronor till att investera i sådant som kan öka bostadens värde.

I Sverige är vi duktiga på att renovera våra bostäder, både invändigt och utvändigt. Men har du tänkt på att inredningen också kan vara en investering?

Konst

Konst är inte bara en lisa för själen, det kan också vara en utmärkt investering om du vet vad du gör. Reproduktioner tryckta på canvas kan visserligen vara fina, men de har noll värde. Ett bättre alternativ är att köpa kvalitetskonst. Besök några gallerier, tala med föreståndaren eller direkt med konstnären och hitta det perfekta konstverket för ditt hem.

Möbler

Du kan hitta fina kvalitetsmöbler på de stora varuhusen, men varför inte satsa på några antikviteter, som inte bara gör ditt hem unikt, utan dessutom ökar i värde?

Köp gärna en modern, fancy stol, men kombinera den med ett antikt skrivbord så får du en vackrare och trivsammare skrivhörna. Om du inte hittar det du söker hos stadens antikvitetshandlare kan du ge dig ut på landet och gå på gårdsauktion. Se till att du har plats i bilen när du ska på upptäcktsfärd, så att du får med dig dina fynd hem.

 

lån utan säkerhet

Tjäna pengar på din bostad

Har du en källare som inte används så ofta? Då kan den bli en intäktsbringande källa. Tänk efter: Hur ofta går du ner i källaren för att hämta ett verktyg där nere? Hade det inte varit bättre att hyra ut källaren och få några extra tusenlappar varje månad istället?

Vårt tips är därför att du sätter igång och renoverar det där utrymmet i källaren som du egentligen inte behöver. Det kostar visserligen en del, men det tjänar du snabbt in i hyra. Dessutom ökar din bostad i värde.

re:member erbjuder lån utan säkerhet med låg ränta som du kan använda för att göra din bostad till en intäktsbringande källa.

Lån utan säkerhet

Med ett privatlån från re:member kan du förverkliga dina inredningsdrömmar redan idag. Du behöver inte ställa någon säkerhet för lånet och du kan låna upp till 350 000 kronor. När lånet blivit beviljat har du snabbt pengarna på ditt konto och kan omedelbart skrida till verket. Med lånekalkylen kan du enkelt se vad månadskostnaden blir för lånet. 

Klicka här för att ansöka om ett privatlån från re:member. 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.