fordelar-privatlan-01.jpg
Privatlån

Läs mer om privatlån från re:member och testa vår lånekalkylator!

Läs mer här

Fördelar med privatlån

Släpp inte dina drömmar och det som betyder något för dig – med re:member privatlån kan de snart förverkligas. Ansök och få svar direkt, du har möjlighet att ansöka om lån upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

För många av oss är sparande en tidskrävande och tröttsam process. Med räkningar och andra kostnader som dyker upp under tiden kan drömmen du sparar till vara utom räckhåll, i synnerhet om det gäller större projekt, en långsemester eller oförutsedda utgifter. Då kan ett privatlån underlätta och påskynda processen.

Du behöver inte vänta längre

Privatlån utan säkerhet ger dig större frihet, med en ränta som sätts utifrån lånebelopp, avbetalningstid och kreditvärdering kan du känna dig trygg med att dra nytta av lånet på bästa sätt.

Samtidigt finns det många andra fördelar med privatlån – kanske är den nya bilen, den pärlvita badstranden eller det nyrenoverade badrummet inte så långt bort som du trodde?

Har du behov av att renovera badrummet, då kan privatlån vara ett bra alternativ. Detta är det dyraste rummet att renovera, samtidigt som det är viktigt att det görs enligt de rätta riktlinjerna. Vi kan inte lova dig ett lån idag, men vi lovar dig ett snabbt svar på din ansökan. Så snart du fått ditt lån kan du vinka hejdå till avloppsproblem och hej till nytt kakel – men kom ihåg att ta itu med de byggregler och tekniska krav som finns för badrum. Gör du fel kan det stå dig dyrt senare. 

Har du ett behov av att få komma bort en stund och lämna alla måsten där hemma och på jobbet? Kanske längtar du efter en välbehövd semester och kroppen säger dig att det enda du vill är att ligga vilande i 25 plusgrader på en vacker sandstrand? Då är det bara att starta planeringen, snart sitter du på direktflyg till din drömdestination.

 

Fordelar privatlån

Det finns många fördelar med privatlån

re:member kan inte lova att du får lånet samma dag, men vi lovar att behandla din ansökan snabbt, ofta mycket snabbare än banken. Du slipper alltså utdragna ansökningsprocesser. Nu kan du äntligen lägga upp fötterna på bordet och sänka axlarna.

Med re:member privatlån kan du spendera pengarna på vad du vill och betala av lånet på upp till 15 år. Totalkostnaden blir emellertid mindre desto kortare återbetalningstid du väljer och du kan alltid välja att betala tillbaka hela lånet utan extra kostnad.

Använd lånekalkyl för att få en se ungefär hur mycket ditt lånebehov skulle kosta. Här får du även en bra uppfattning om hur valet av återbetalningstid påverkar din din månadskostnad. 

Ansök om re:member privatlån här. 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.