kreditkort-resor-1.jpg

kreditkort

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

 Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2018-01-01). 

Reserelaterade försäkringar med kreditkort

Finns det något härligare än att åka iväg på semester? Med ett kreditkort i plånboken kan du känna dig trygg på resan, kortet är accepterat över hela världen och har alltid en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderad när du betalar resan med kortet. Kreditkortet re:member flex är också utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. 

Med re:member flex får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderad när du betalar resan med kortet.

För dig som önskar lite extra trygghet, finns även vårt Trygghetspaket där vi samlat tre av våra allra populäraste försäkringar till priset av 129 kr/år:

  • Evenemangsskydd
  • Allrisk 2 år
  • Prisgaranti 90 dagar

Även om det är viktigt att ha en täckande hemförsäkring, kan kortförsäkringarna ge extra skydd om olyckan är framme. Med resegarantin får du dessutom pengarna tillbaka om flygbolaget du reser med skulle gå i konkurs. Observera att 100 % av den totala resekostnaden måste betalats med ditt re:member-kort för att kunna göra en reklamation hos oss.

Andra fördelar med att betala resan med re:member

  • Upp till 8 veckors räntefri kredit
  • Ett av världens mest accepterade kort
  • Möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år
  • Kreditkortet är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar
  • Med re:member-appen och Mina Sidor har du alltid full koll på ditt saldo och dina transaktioner oavsett var i världen du befinner dig
  • Om du har köpt flygbiljetter hos ett flygbolag som sedan har gått i konkurs så kan du få hjälp av oss, samma sak gäller för ersättning av inställda flyg

Passa på att ansöka om re:member flex i god tid innan avresan så att du får möjlighet att utnyttja alla bra erbjudanden och de kompletterande reseförsäkringarna som finns tillgängliga på kortet.

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

 Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2018-01-01). 

Uppfyll resan med re:member

Är du sugen på att resa utomlands? Då är du inte ensam! Passa på att ge dig ut på äventyr och res till exotiska platser medan du har möjlighet. Chansen är stor att du kommer att få uppleva sådant du aldrig kommer att glömma.

Res tryggt med kreditkort

Oavsett om du tänkte resa till en annan världsdel eller kanske bara ta en weekend i någon av Europas huvudstäder är det alltid smart att betala med ett kreditkort.

Extra frihet med betalningsfri månad

En betalningsfri månad innebär att du inte behöver betala din faktura utan skjuter istället upp betalningen till månaden därpå.

Saldobesked dygnet runt

Med Mina Sidor och re:member appen är du endast ett par knapptryckningar från ditt saldo och dina senaste transaktioner och det gäller oavsett var du befinner dig.

Räntefri delbetalning

Det finns tillfällen i livet då du behöver köpa något som är lite dyrare som exempelvis en dator, en soffa eller kanske en ny tvättmaskin. I dessa fall vill eller kan man kanske inte betala hela summan på en gång. Med re:member kreditkort kan du välja att delbetala dina köp räntefritt.

Bedrägeribevakning

Oavsett om du handlar i en butik eller på nätet, hemma eller utomlands, kan du alltid känna dig trygg när du betalar med ditt re:member. Kortet är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.