kreditkort-resor-1.jpg

kreditkort

Ansök på två minuter:

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

 Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). 

Kreditkortet med Payguard™

& bedrägeri-bevakning

Oavsett om du handlar i en butik eller på nätet, hemma eller utomlands så kan du känna dig trygg när du betalar med ditt re:member flex. Kortet är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar.

Det enda du behöver göra är att hålla kortet under uppsikt och aldrig lämna ut din PIN-kod. Skulle systemet upptäcka något som inte verkar stämma, så kontaktar vi dig direkt för att kontrollera att allt är som det ska. Skulle du förlora kortet, så kan du spärra det dygnet runt från hela världen.

Reklamation och konkurs

Med re:member flex har du också alltid möjlighet att reklamera de inköp som är gjorda med ditt kreditkort via oss - om det är så att något du beställt skulle visa sig vara felaktigt. Vi rekommenderar ändå att alltid vända dig till butiken i första hand. Om du vill reklamera ett köp, upptäckt att ditt kort blivit stulet eller använt utan din vetskap så är det viktigt att du agerar snabbt. 

Om du har köpt biljetter hos ett flygbolag som har gått i konkurs och därför ställt in sina avgångar så kan du få hjälp av oss. Observera att 100 % av den totala resekostnaden måste betalats med ditt re:member-kort för att kunna göra en reklamation hos oss.

Falcon bedrägeribevakning

re:member jobbar ständigt med att förbättra säkerheten kring våra produkter och tjänster. Vi använder det väletablerade säkerhetssystemet Falcon som bevakar korttransaktioner och larmar vid misstanke om brott. Vår säkerhetsavdelning är bemannad dygnet runt och kontaktar dig direkt vid misstanke om felaktiga korttransaktioner.

Tips för att undvika kortbedrägerier

 • Använd ett bra lås till din brevlåda så att ingen kan stjäla din post och komma åt dina personliga uppgifter.
 • Använd tjänster som ger dig information direkt i mobilen eller via e-post om någon tagit en kreditupplysning på dig. Då kan du agera snabbt och kontakta aktuellt kreditbolag.
 • Kontrollera regelbundet dina kontoutdrag. Följ upp om du inte känner igen en utgift eller betalning.
 • Lämna aldrig ut uppgifter om ditt kreditkort och/eller PIN-kod via mejl eller telefon och lämna aldrig ut personlig information. En tumregel är att re:member aldrig kommer att be dig, via e-post eller andra sociala medier, att lämna ut dina koder, personnummer eller kredit– och bankkortsnummer. 
 • Om du får ett e-postmeddelande med stavfel, udda ordföljd eller felaktigt ordval finns det oftast anledning till att bli misstänksam. Detsamma gäller för avsändarens e-postadress. Det kan vara ett tecken på bedrägeri.

Skydda ditt kort och din PIN-kod

Tänk också på att:

 • Aldrig skriva ner PIN-koden på kreditkortet eller på ett papper. Se till att lära dig koden utantill. 
 • Aldrig lämna ut din kod till någon annan person.
 • Aldrig använda en uttagsautomat om du misstänker att den blivit manipulerad. Hör då av dig till den bank det berör och berätta om dina misstankar.
 • Var försiktig om en okänd person erbjuder dig hjälp när du försöker ta ut kontanter.
 • Stå nära automaten så att ingen ser när du slår in din PIN-kod. Rapportera till banken om automaten inte returnerar ditt kort. 
 • Om du tappar kreditkortet, blir bestulen eller någon obehörig använt det måste du spärra det omedelbart. 

Andra fördelar med att betala resan med re:member

 • Upp till 56 dagar räntefri kredit
 • Ett av världens mest accepterade kort
 • Möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår när du betalar med än 50% av resan med re:member
 • Med re:member-appen och Mina Sidor har du alltid full koll på ditt saldo och dina transaktioner oavsett var i världen du befinner dig
 • Om du har köpt flygbiljetter hos ett flygbolag som sedan har gått i konkurs så kan du få hjälp av oss, samma sak gäller för ersättning av inställda flyg

Har du inte redan ett re:member flex? Passa på att ansöka om kortet i god tid innan resan så att du får möjlighet att utnyttja alla bra erbjudanden och de kompletterande reseförsäkringarna som finns tillgängliga på kortet.

Ansök på två minuter:

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

 Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). 

Reserelaterade försäkringar

Med ett kreditkort i plånboken kan du känna dig trygg på resan, inget annat kort är mer accepterat över hela världen. Betalar du mer än 50 % av resa med kortet ingår även kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. 

Res tryggt med kreditkort

Oavsett om du tänkte resa till en annan världsdel eller kanske bara ta en weekend i någon av Europas huvudstäder är det alltid smart att betala med ett kreditkort.

Extra frihet med betalningsfri månad

En betalningsfri månad innebär att du inte behöver betala din faktura utan skjuter istället upp betalningen till månaden därpå.

Uppfyll resan med re:member

Är du sugen på att resa utomlands? Då är du inte ensam! Passa på att ge dig ut på äventyr och res till exotiska platser medan du har möjlighet. Chansen är stor att du kommer att få uppleva sådant du aldrig kommer att glömma.

Räntefri delbetalning

Det finns tillfällen i livet då du behöver köpa något som är lite dyrare som exempelvis en dator, en soffa eller kanske en ny tvättmaskin. I dessa fall vill eller kan man kanske inte betala hela summan på en gång. Med re:member kreditkort kan du välja att delbetala dina köp räntefritt.

Saldobesked dygnet runt

Med Mina Sidor och re:member appen är du endast ett par knapptryckningar från ditt saldo och dina senaste transaktioner och det gäller oavsett var du befinner dig.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.