kreditkort-resor-1.jpg

kreditkort

Ansök på två minuter:

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2018-01-01). 

Res tryggt med kreditkort

Både av praktiska och säkerhetsmässiga skäl kan det vara bra att ha med sig två kort på resan - ett bankkort och ett kreditkort. Kreditkortet re:member flex kan användas över hela världen och är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. 

Med kreditkortet re:member flex i plånboken kan du känna dig trygg. Det kan dock alltid löna sig att följa några enkla förhållingsregler, som att till exempel aldrig lämna ifrån dig kortet i baren eller på andra ställen.

Var extra uppmärksam 

Ha aldrig kortet liggande framme. Om du förvarar kortet löst på hotellrummet bör du undvika att låta det ligga framme på nattduksbordet eller någon annan osäker plats. 

Kontrollera alltid summan innan du godkänner köpet med din PIN-kod eller underskrift och be alltid om kvitto och spara det. Kvittot kan komma väl till pass om du senare upptäcker att något har blivit fel. 

Om du förlorat ditt kort, misstänker att det blivit stulet eller används av obehörig person ska du omedelbart spärra ditt. Kom ihåg att lägga in numret till Spärrtjänst i din telefon innan du reser så går det snabbare att spärra kortet ifall det skulle bli nödvändigt. 

Syna bankomaten

Ta inte ut kontanter om du tycker att det verkar vara något konstigt eller ovanligt med bankomaten - leta hellre upp en annan bankomat. Att man skimmar kreditkort är vanligare utomlands än i Sverige. Bedragarna monterar då en falsk kortläsare som läser av information från kortet som sedan kan användas i andra sammanhang. Se därför till att alltid skydda din kod när du knappar in den. Skulle du ändå råka illa ut och få kortet skimmat, så kan det vara tryggt att veta att du får pengarna tillbaka.

Om du tänker ta ut lokal valuta från bankomater under resan, bör du först lära dig PIN-koden utantill.  

Närbild tjej med gitarr - glöm inte att ta med kreditkortet på resan

Kreditkortet re:member kan användas över hela världen, inget annat kort är mer accepterat.

Bedrägeribevakning 

Med kreditkortet re:member flex så kan du känna dig säker. Via säkerhetssystemet Falcon bevakas dina korttransaktioner dynget runt och larmar direkt vid misstanke om brott. Vår säkerhetsavdelning är bemannad dygnet runt och kontaktar dig direkt vid misstanke om felaktiga korttransaktioner. Observera att re:member aldrig kommer att fråga dig om dina koder eller kredit– och bankkortsnummer. 

Kortet är också utrustat med Payguard™,ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. Det enda du behöver göra är att hålla kortet under uppsikt och aldrig lämna ut din kod. Skulle systemet upptäcka något som inte verkar stämma, så kontaktar vi dig direkt för att kontrollera att allt är som det ska. Skulle du förlora kortet, så kan du spärra det dygnet runt från hela världen via vår Spärrservice. 

Kreditkort kan löna sig 

Det säkraste när du handlar saker utomlands är att använda ett kreditkort. Då undviker du att bankkontot töms på bara några minuter om någon stjäl kortet eller får tag i kortuppgifterna. Ser du dessutom till att ha med dig både ett bankkort och ett kreditkort på resan och förvarar korten för sig, så har du alltid pengar tillgängligt som en extra reserv om du skulle förlora eller bli bestulen på ett kort.  

Hotell och biluthyrare reserverar ofta ett belopp som garanti för din betalning. Det kan därför vara smart att betala med kreditkort istället för med ditt betalkort som är kopplat till bankontot. Det kan vara ett sätt att undvika att binda upp pengar på lönekontot.

Andra fördelar med att betala resan med re:member

  • Upp till 8 veckors räntefri kredit
  • Ett av världens mest accepterade kort
  • Möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år
  • Kompletterande reseföräkring inkluderad när du betalar resan med kortet
  • Med re:member-appen och Mina Sidor har du alltid full koll på ditt saldo och dina transaktioner oavsett var i världen du befinner dig
  • Om du har köpt flygbiljetter hos ett flygbolag som sedan har gått i konkurs så kan du få hjälp av oss, samma sak gäller för ersättning av inställda flyg

Med re:member flex kan du få upp till 100 000 kronor i kreditgräns, upp till åtta veckors räntefri betalning och betalar 0 kronor i årsavgift. Passa på att ansöka om ett remember flex i god tid innan resan så att du får möjlighet att utnyttja alla bra erbjudanden och de kompletterande reseförsäkringarna som finns tillgängliga.

 

Ansök på två minuter:

1. Fyll i ansökan, det tar bara två minuter

 

2. Vi tar beslut om din kreditnivå och ränta, efter kreditprövning

 

3. Så snart som möjligt får du ditt kort, det brukar ta 5-7 dagar

 

Ansök nu  

 

 

Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2018-01-01). 

Reserelaterade försäkringar

Med ett kreditkort i plånboken kan du känna dig trygg på resan, inget annat kort är mer accepterat över hela världen. Betalar du mer än 50 % av resa med kortet ingår även kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. 

Uppfyll resan med re:member

Är du sugen på att resa utomlands? Då är du inte ensam! Passa på att ge dig ut på äventyr och res till exotiska platser medan du har möjlighet. Chansen är stor att du kommer att få uppleva sådant du aldrig kommer att glömma.

Extra frihet med betalningsfri månad

En betalningsfri månad innebär att du inte behöver betala din faktura utan skjuter istället upp betalningen till månaden därpå.

Bedrägeribevakning

Oavsett om du handlar i en butik eller på nätet, hemma eller utomlands, kan du alltid känna dig trygg när du betalar med ditt re:member. Kortet är utrustat med PayGuard™, ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar. 

Räntefri delbetalning

Det finns tillfällen i livet då du behöver köpa något som är lite dyrare som exempelvis en dator, en soffa eller kanske en ny tvättmaskin. I dessa fall vill eller kan man kanske inte betala hela summan på en gång. Med re:member kreditkort kan du välja att delbetala dina köp räntefritt.

Saldobesked dygnet runt

Med Mina Sidor och re:member appen är du endast ett par knapptryckningar från ditt saldo och dina senaste transaktioner och det gäller oavsett var du befinner dig.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.