vattenskidor.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Få en fartfylld sommar på vattenskidor!

Hyser du drömmar om att åka vattenskidor till sommaren? Lugn, det är klart att du ska uppfylla dem! Även om det krävs en viss ben- och armstyrka handlar det mesta ändå, när det kommer till kritan, om bra teknik. Och så behöver du förstås rätt utrustning. Sedan är det bara på med laggen och ut på böljan den blå. Om du tillhör de sanna entusiasterna kan du ägna dig åt din favoritsport från tidig vår och långt in på hösten. 

Så här kommer du igång med vattenskidor

Först och främst måste båten ha en motor som är tillräckligt stark för att ge den rätta farten. Det kan kosta en hel del. Ett tips är att köpa en båt tillsammans med några kompisar som delar ditt intresse för vattenskidor och på så sätt dela på kostnaderna. Ett annat alternativ är att hyra båt med förare.

Du kan testa vattenskidor och se om du verkligen vill satsa på det genom att testköra på någon av de vattenskidbanor som finns. Här får du tillfälle att lära dig lite om grunderna och hur du hittar den rätta tekniken.

Finansiera inköp av vattenskidor med re:member

Om du verkligen vill satsa på vattenskidåkning behöver du en båt, vattenskidor och någon som kör båten. Om du vill göra en mer långsiktig satsning på vattenskidor är det billigare att köpa utrustning än att hyra den.

Du behöver också en bra våt- eller torrdräkt. En bra torrdräkt kostar betydligt mer än en våtdräkt, men det är en bra investering som du kommer att ha stor glädje av och aldrig kommer att ångra.

Om du tänker skaffa dig en egen utrustning kan det vara en bra hjälp med ett privatlån från re:member. re:members privatlån är ett lån utan säkerhet och du kan låna upp till 500 000 kronor. Tack vare vår smarta nätbankslösning och app har du alltid full koll på dina räntor och dina inbetalningar.

Vattenskidtävlingar säsongen 2017

För dig som är intresserad arrangeras det vattenskidtävlingar runtom i landet. Svenska vattenskid- & wakeboardförbundet har en bra hemsida där du hittar mängder information om vattenskidor och tävlingar. Här kan du även läsa om nationella och internationella tävlingar under säsongen 2017.

Har du frågor om re:member privatlån hittar du all information på vår sida om privatlån. Och du är självklart alltid välkommen att kontakta vår Kundservice. Du kan beräkna hur mycket önskat lånebelopp kostar genom att lägga in siffrorna i vår lånekalkyl och på så sätt enkelt få veta hur mycket privatlånet kommer att kosta dig. 

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2021-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr. Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor klicka här.