finansiera-husbil.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Finansiering av din nya husbil

Många av oss bär på en dröm om att resa på semester i egen husbil. Tänk bara att kunna resa runt i vårt avlånga land och uppleva den storslagna fjällvärlden, våra hänförande kustlandskap eller ta en tur till storstadsvimlet i Stockholm – en dröm som kan bli verklighet. Eller kanske du vill ta en tripp ned till kontinenten och låta din nyfikenhet styra färden? Med en husbil är möjligheterna obegränsade. Finansiera husbilen med ett privatlån från re:member.

Fördelar med en husbil

Om man är ett par eller en barnfamilj kan det knappast bli mer praktiskt. En husbil rymmer allt du behöver – mat, kläder, sovplatser, kök, toalett och tvättmöjligheter. Det är lättare att hitta någonstans att ställa upp bilen under natten än att leta efter hotell – och nästa morgon är det bara att sätta sig i förarsätet och ge sig av mot nya äventyr. Att äga en husbil ger frihet! Med husbilen kan du bara ge dig iväg på en weekendtur till fjällen eller havet eller, om du har en längre ledighet, på en långresa någonstans i Europa.

Välj mellan olika husbilmodeller

Det finns fem olika typer av husbilar: camper, inredd skåpbil (kallas ofta för ”plåtis”), alkovbil, delintegrerad eller halvintegrerad husbil. Camper är ett mellanting mellan en vardagsbil och ett campingfordon, med en bodel som monteras på en flakbil. I en alkovbil är sovutrymmet placerat längst fram ovanför förarutrymmet vilket ofta passar för barnfamiljer. En delintegrerad husbil har ett förarutrymme utan bakvägg och i den helintegrerade modellen är förarutrymmet integrerat med bodelen vilket ger stora utrymmen och många möjligheter. Varje husbil och modell har sina fördelar. Och naturligtvis kan priset vara en faktor i sammanhanget. Även om en husbil är en bra investering på längre sikt kan det svida i plånboken när man är ute efter sin favoritmodell. Ett sätt att finansiera husbilen på kan vara att ta ett privatlån hos re:member.

Finansiera husbilen med re:members privatlån

Hos re:member kan du ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kronor utan säkerhet. Du får förmånliga lånevillkor med en betalningsplan som gör att du alltid har kontroll över dina totalkostnader och räntor. Använd gärna vår lånekalkyl för att se hur mycket du kan låna till din nya husbil.

Ansök om re:member privatlån i god tid innan du ska köpa ny husbil, så att du har din finansiering löst när du besöker en återförsäljare. Du kanske kan börja kuska runt på vägarna i Sverige och Europa redan i sommar.

Lycka till med din nya husbil!

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.