renovering-kreditkort.jpg
Dags att renovera?

Upptäck fördelarna med ett kreditkort från re:member.

Läs mer

Renovera mera!

Det är roligt att förnya hemmet, men det är inte alltid man har möjlighet att göra så stora förändringar man skulle önska. Som tur är finns det gott om tips på hur du kan renovera utan att ruinera dig. Här nedan har vi samlat en hel del artiklar om renovering och hemma-fix. Vi hoppas att du kommer att hitta den inspiration du behöver! 

”Var inte rädd för att blanda gammalt och nytt” är ett mantra vi hört i många år från inredningsexperter och bloggare, och det är inget dåligt tips så länge vi talar om detaljer. Det är inget fel att blanda antika och moderna möbler, men glöm inte att ett hem behöver en röd tråd, så försök hitta en övergripande stil och håll dig till den.

Börja med att göra en plan för vad du vill göra, eller åtminstone i vilken ände du ska börja. Om du äger ett hus, börja med fasaden eftersom det är det första alla ser när de besöker dig. Att måla om ett hus kan göra underverk för intrycket. Glöm heller inte detaljer som gatunummer och kanske en ny brevlåda.

Något som snabbt skapar förändring i hemmet är att byta färger. Detta kan du göra genom att köpa nya prydnadskuddar, filtar och mattor eller genom att måla om. Med vanlig väggfärg kan du komma undan relativt billigt, särskilt om du gör jobbet själv. Vill du däremot tapetsera kan det bli dyrare beroende på vilken tapet du vill ha.  

Finansiera din renovering med kreditkort

Kolla gärna igenom olika inspirationsbilder för att få en aning om hur du vill ha det. 

Renovera köket

Att byta ut köket är ett av de största renoveringsprojekten vi gör, vid sidan av att renovera badrummet, och det kostar vanligtvis därefter. Men det går faktiskt att med små och enkla medel skapa ett fint och mysigt kök på en minibudget. 

Ge dina IKEA-möbler nytt liv

På IKEA hittar man det mesta man behöver hemma till låga priser, vilket är toppen. Baksidan är att det kan kännas lite trist att ha samma möbler som alla andra. Om du vill renovera ditt hemutan att behöva investera i dyra designmöbler finns det mängder med tips på IKEA-hacks, det vill säga hur du med enkla medel kan göra om dina möbler och ge dem en personlig touch.  

Trevlig läsning!