Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Lösa lån med re:member

Att lösa ett lån innebär att du betalar av ett lån i förtid. Det kan bero på att du plötsligt har råd att betala hela beloppet och vill bli helt skuldfri, men oftast är det ett sätt att få bättre ränta och villkor genom att lösa flera smålån hos olika långivare och flytta hela skulden till en bättre långivare.

Fördelar med att lösa lån

Det finns många fördelar med att lösa sina lån med ett samlingslån, som till exempel:

  •   Du får bättre ränta
  •   Du får en tydlig avbetalningsplan
  •   Du får bättre kontroll över din ekonomi
  •   Du slipper risken att glömma en betalning och dra på dig fler skulder

Att samla sina lån kan också vara ett bra sätt att spara pengar, eftersom många små lån ofta medför många stora räntor. Om du istället bara har ett enda lån, har du också bara en enda ränta att betala, vilket kan ge dig mer pengar kvar i slutändan.

Läs mer om räntesats här.

Kan man lösa lån i förtid?

Om du har en månatlig avbetalningsplan för ett privatlån kan du hos de flesta långivare ansöka om att lösa hela lånet i förtid.

Om du har ett större lån, t.ex. ett bolån, är det vanligt att lösa delar av lånet, eller göra amorteringar som innebär att du får mindre kvar att betala, vilket kan medföra en lägre ränta. Bolån är lån med säkerhet med ganska bra villkor och det är därmed vanligare att lösa små lån utan säkerhet, där räntorna generellt sett är högre.

Lösa lån med ett samlingslån

Hos re:member kan du lösa lån genom att ansöka om ett samlingslån på upp till 350 00 kronor. Samlingslånet använder du sedan för att betala av små lån till olika långivare, vilket innebär att du sedan bara har en månadsfaktura att betala, till en och samma långivare.

Så löser du dina lån med ett samlingslån hos re:member

  1. Börja med att se över din ekonomi så att du har full koll på hur många lån du har
  2. Räkna ihop hur stort belopp du behöver för att täcka alla skulder med tillhörande avgifter
  3. Med vår lånekalkyl kan du enkelt se vad ett lån hos re:member kommer att kosta dig
  4. Se till att du uppfyller kriterierna för att ansöka om ett samlingslån hos re:member – du behöver vara över 18 år, ha en årsinkomst på minst 160 000 kronor och inga betalningsanmärkningar
  5. Ansök om ett samlingslån hos re:member
  6. Om din ansökan beviljas kan du betala av dina smålån och sedan bara ha en enda faktura att betala med bra villkor hos re:member

Ansök om att lösa dina lån hos re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.