Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Upptäck alla fördelar med ett samlingslån hos re:member

Att dra på sig många lån, delbetalningar, räntor och avgifter kan snabbt leda till stora skuldfällor. Ett tryggt och enkelt samlingslån kan hjälpa dig att få bättre koll på din ekonomi, oavsett hur mycket eller lite pengar det handlar om.

Att behöva låna pengar är ibland ett nödvändigt ont och idag är det enklare än någonsin att snabbt få in extra pengar för att täcka en större utgift. Ett lån kanske inte är en stor sak, men om du får svårt att betala av det kan det hända att du behöver ta ett nytt lån för att betala det första lånet och innan du vet ordet av har du fastnat i en lång rad av relativt ofördelaktiga lån. Det är en sits som är svår att ta sig ur, men absolut inte omöjlig – du kan nämligen ansöka om ett samlingslån.

Många fördelar med att samla sina lån

Ett samlingslån är som regel ett större lån från en och samma långivare som du sedan använder för att betala av dina små lån till respektive långivare, vilket innebär att du sedan bara har en månadsfaktura att betala, till en långivare. Du får då bättre ränta men också en tydlig avbetalningsplan och bättre kontroll över din ekonomi, istället för att behöva komma ihåg att betala flera olika fakturor och belopp varje månad. Ett samlingslån passar dig som fastnat i en ond cirkel av att behöva ta fler lån för att betala de gamla, men även dig som har svårt att hinna med olika avbetalningar på vanliga räkningar.

Läs andra tips om att lösa dyra lån och krediter här. 

Betalningsanmärkningar och kreditbetyg

Det kan vara svårt att bli beviljad ett större lån om du har en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Vissa kreditgivare erbjuder lån även till dig som haft problem med ekonomin tidigare, men då handlar det vanligtvis om relativt låga belopp med höga räntor. Du som vill förbättra ditt kreditbetyg för att ha bättre lånechanser i framtiden kan försöka undvika att ta lån med upplysningar via UC samt betala av alla de kreditkortsskulder du har. Om du har en bättre lön eller ett bättre jobb på gång bör du också vänta tills deklarationen blivit godkänd innan du ansöker om ett lån. Försök också att hålla bättre koll på din ekonomi överlag och se över varje utgift du har. Sätt upp en tydlig budget, köp bara det du verkligen behöver och försök spara så mycket som möjligt.

Ansök om ett samlingslån och få möjlighet att sänka dina kostnader redan idag

Du som vill bli av med dina små lån och skulder kan ta hjälp av ett re:member samlingslån och på så vis samla dina lån och dyra kreditskulder i ett smartare lån. re:member privatlån låter dig låna upptill 350 000 kr utan säkerhet och du undviker då många avgifter och kostnader eftersom du betalar ett fast belopp till en enda långivare. Med vår lånekalkyl kan du se vad lånet kommer att kosta dig.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.