jamfora-remember-kreditkort.jpg
Extrakort

Behöver ni mer än ett kreditkort i familjen?

Läs mer 

Olika kreditkort med olika fördelar

Drömmer du om att få stoppa fötterna i Medelhavets solvarma sand? Eller vill du besöka mysiga pubar på Irland? Dra iväg på en spontanresa med någon du tycker om och få ut så mycket som möjligt genom att använda ett kreditkort från re:member.

Beroende på om du ska flyga långt bort eller bara resa bort över en helg finns mängder av billiga resmål – både när det kommer till hotell och flyg. För att du ska känna dig trygg inför resan, kunna handla förmånligt när du väl är utomlands och samtidigt vara försäkrad för oväntade händelser, kan det ofta vara bra att finansiera din resa med kreditkort.

Från planering till verklighet

Börjar du också bli otålig på att våren aldrig kommer? Att planera en resa är roligt, särskilt när det kommer till att boka hotell, hitta närliggande stränder och se vilka prisvärda restauranger som finns i närheten. Men det är också viktigt att tänka på din egen säkerhet när du bokar din spontanresa. För att du snabbt ska komma iväg på resan är det bra om du redan är förberedd med ett av re:members kreditkort. 

Även om din efterlängtade resa är spontan är det alltid bra att resa smart och att vara försäkrad. När du finansierar din resa med våra kreditkort får du förutom smarta försäkringar även ta del av andra förmåner. Med ett kreditkort behöver ditt vanliga bankkort inte reservera större summor för exempelvis hotell eller bokning av bil. Konkursskyddet är en av de främsta förmånerna med att finansiera din resa med kreditkort från re:member. Du behöver aldrig oroa dig för att flygbolaget går i konkurs och att du inte får pengarna tillbaka. Däremot gäller det, som alltid, att inte vänta för länge med att skicka in en reklamation. 

Ha koll på utgifterna med kreditkort

När du är utomlands och njuter av din resa är utgifterna förmodligen det sista du vill tänka på. Det är skönt att få slappna av och njuta av semestern och kunna köpa och unna dig det du vill ha. Men ibland kan det ändå vara bra att slänga ett öga på saldot och ha koll på transaktionerna. Även när du är på resande fot kan du snabbt och enkelt ha koll på ditt kreditkortssaldo. Via vår re:member app kan du bland annat se ditt saldo, följa dina transaktioner och även reklamera en okänd transaktion.

Skulle något oväntat ske under resan, om du till exempel blir av med värdesaker, bagage eller något annat, är det skönt att ha med sig ett kreditkort.

Ansök om ett kreditkort i dag, så har du det redo inför din nästa resa!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.