Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Samla lån utan UC?

Om man har många små lån med olika räntor och avgifter kan det ofta medföra stora utgifter i slutändan. Då kan det vara klokt att samla sina lån genom att ta ett större lån med bättre villkor. Då har du bara en faktura att betala varje månad, vilket blir enklare att komma ihåg. Dessutom kan det ge dig mer pengar över, eftersom din månadskostnad kan komma att sänkas. 

Kan man samla lån utan UC?

När du ansöker om ett lån görs en kreditupplysning för att banken eller långivaren ska kunna avgöra huruvida du har möjlighet att betala tillbaka ditt lån. Det finns flera olika kreditupplysningsföretag och det mest kända är UC (Upplysningscentralen), som ägs av de stora svenska bankerna.

Vissa tror att UC är det enda företaget som utför regelrätta kreditupplysningar, vilket är fel. Det finns flera kreditupplysningsföretag som också utför kreditupplysningar. 

Vilket kreditupplysningsbolag använder re:member?

När du ansöker om ett lån från re:member, hämtas din kreditinformation med hjälp av UC. Detta för att du ska få en individuell kreditprövning som bestämmer din ränta innan du kan bli beviljad ett lån.

Så får du bättre kreditvärdighet

Om du vill få en högre kreditvärdighet och öka chanserna att bli beviljad ett bolån i framtiden, finns det några saker du kan göra:

  1. Om du vill veta hur du ligger till kreditmässigt kan du ta en kreditupplysning på dig själv. UC har en tjänst som kallas Min UC där du kan ta en kreditupplysning på dig själv utan att det påverkar ditt kreditbetyg. 
  2. Säg upp onödiga kreditkort och annat som du inte behöver och använd bara ett bankkort
  3. Se till att du alltid betalar dina räkningar och fakturor i tid
  4. Gör en budget för dina kommande utgifter
  5. Samla dina lån och krediter genom ett större privatlån med bättre villkor

Samla dina lån med re:member

Om du ansöker om ett privatlån för att samla lån hos re:member får du ett enda lån som kan ge dig lägre månatliga utgifter och bättre översikt över din ekonomi. Du kan låna upp till 350 000 kr utan säkerhet och får vanligtvis svar på din ansökan samma dag. Ansök om att samla lån här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.