lantligt-brollop.jpg

Bjud in till lantligt bröllop i romantisk omgivning

Att gifta sig är en av livets största händelser och då vill vi förstås att allt ska vara perfekt. Självklart är det du och din älskling som står i centrum för den stora dagen, men även miljön är viktig. Vi är ganska traditionella i Sverige. Väntelistorna till de populäraste festlokalerna är ofta långa, bröllopsbilderna tas i någon grön park och brudparet transporteras från vigseln till bröllopsfesten med limousin. Men varför inte tänka lite alternativt kring bröllopet, även om ni bor i stan?

Romantik, på riktigt

Vi tänker naturligvis på ett lantligt bröllop! Det finns väl knappast något som är mer romantiskt än ett lantligt bröllop. Föreställ dig en liten vit stenkyrka på en kulle, omgiven av böljande sädesfält, grönskande ängar och en glittrande sjö. Och hur det skulle kännas att bli hämtad från kyrkan med häst och lövad vagn och sakta fara fram genom landskapet och se sommarblomstren vaja i den ljumma sommarvinden!

Lantligt bröllop i unika omgivningar

Kanske finns det någon i släkten som har en gård som passar perfekt för ett lantligt bröllop? Om inte, finns det många bröllopsarrangörer runtom i Sverige som anordnar fantastiskt fina lantliga bröllop och skärgårdsbröllop. Googla och kolla in några bröllopstidningar för inspiration. Flera bröllopssajter, bl.a. bröllopstorget, har forum där du kan ställa frågor och få tips från andra brudpar.

Tänk på att den romantiska miljön ska bilda ramen för bröllopet och festen, så ta tid på er när ni planerar och se till att ni är överens om alla detaljer.  

Bröllop handlar om detaljer

Ett lyckat lantligt bröllop kräver förstås lite mer än bara vackra omgivningar. En smakfull meny och vackert dukade bord ger festen den inramning ni förtjänar. Underhållningen är också viktig. Anlita några spelmän som spelar folkmusik i kyrkan och ett liveband till dansen på festen om ekonomin tillåter.

Kanske finns det till och med möjlighet att anordna övernattning för gästerna och hitta en lokal kusk som kan köra er till och från kyrkan med häst och vagn? Eller om det är skärgården som gäller för er: eldar på stranden och ankomst med båt? Här är det bara att ge fantasin fritt spelrum och låta idéerna flöda!

Finansiera bröllopet

Med ett privatlån från re:member kan ni få bröllopet precis som ni vill ha det. Använd gärna vår lånekalkyl när ni planerar budgeten för bröllopet. Välj önskat lånebelopp och önskad avbetalningstid så visas månadskostnaden automatiskt. På så sätt kan ni hitta fram till det alternativ som passar er ekonomi bäst. Eller ansök direkt här.

Då återstår det bara att önska er lycka till med erat lantliga bröllop!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.