re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Få extra rabatt på julbelysning från Markslöjd

Få saker skänker så mycket ro och skapar så mysig stämning som julbelysning! När mörkret börjar lägga sig kring juletid är det dags att låta ljusstakar och julstjärnor lysa upp.

Julen – denna underbara tid full av glädje! Och vad är väl inte mer förknippat med julen än all den fantastiska belysningen, en älskad del av juldekorationerna. Oavsett om du väljer ljusstakar eller julstjärnor, eller både och, till dina fönster, så kan man väl knappast tänka sig något mysigare än en mörk adventstid och glittrande julbelysning.

Köp julbelysning hos Markslöjd med re:member reward

Om du är på jakt efter ny julbelysning till ditt hem, och har ett kreditkort från re:member, kan du ta del av exklusiva rabatter från Markslöjd, som har ett brett sortiment med alla möjliga typer av belysning. Dessa rabatter gäller dessutom utöver Markslöjds egna rabatter, vilket innebär att du kan göra en riktigt bra affär!

Klassiska och moderna adventsljusstakar

Adventsljusstaken är ett av de mest klassiska inslagen i våra hem när julen nalkas. Detta är inte utan grund, då de vackra ljusstakarna går att få i en mängd olika utföranden och stilar, vilket gör att du kan sätta en personlig prägel på ditt hem, även i juletid. Oavsett om du föredrar en klassisk, bågformad variant eller en lite mer modern, hängande ljusstake, så hittar du mängder av alternativ hos Markslöjd, allt med förmånliga rabatter genom re:member reward.

Julstjärnor i mängder av olika designer

Men det är inte alltid man vill ha adventsljusstakar – kanske fönstret är för stort eller så vill du bara ha lite variation i ett rum med många ljusstakar – och då kan en julstjärna vara juldekorationen för dig. Även här kan Markslöjd hjälpa dig att hitta rätt form, färg eller mönster tack vare sitt stora utbud av julstjärnor i alla dess slag. Kanske vill du ha en klassisk stjärndesign, eller varför inte liva upp med en något mer modern julstjärna som för tankarna till en blomma? Oavsett vilken variant du väljer, så får du inte glömma att du får extra fördelar med re:member reward, vilket även ger rabatt på redan rabatterade produkter.

Smygstarta inför jul och advent med novent

Den mörka årstiden börjar långt innan vi är redo för julen. Smygstarta julen och lys upp novembermörkret genom att fira novent, nedräkningen till första advent. Runda stjärnor från Markslöjd kan gärna ställas fram redan i november. Passa på att lysa upp balkongen eller trädgården med slingor innan kylan kommer. Kombinera detta med fördelarna från förmånsprogrammet re:member reward, så kan du vara säker på att ditt hem slipper mörka vrår när julen nalkas.

Har du inte ett kreditkort från re:member kan du enkelt ansöka om det!