kreditkort-pinkod.jpg

Din PIN-kod

Extrakort

Behöver ni mer än ett kreditkort i familjen?

Läs mer 

Till ditt kort hör en PIN-kod som du får några dagar efter att du fått ditt kort på posten. När du betalar med kortet eller tar ut kontanter via uttagsautomater använder du din PIN-kod.

När du ansöker om kortet kan du själv välja PIN-kod eller få en slumpvis vald PIN-kod tilldelad. Om du inte är nöjd med din tilldelade PIN-kod, kan du alltid ändra den till en kod som du själv väljer. Logga in med BankID eller Mobilt BankID på Mina Sidor, klicka på ”Ändra PIN-kod” under sektionen Kort. Här kan du också se din PIN-kod genom att klicka på "Se PIN" och följa instruktionerna. 

Nytt kreditkort

Välj ny PIN

Om du väljer en ny PIN-kod via Mina Sidor så kommer det att utfärdas ett nytt kort till dig som anländer inom en vecka. Din nya PIN-kod kommer inte att börja gälla förrän du har fått det nya kortet och tills dess kommer du att kunna använda ditt nuvarande kort med den gamla PIN-koden.

Logga in och klicka på klicka på ”Ändra PIN-kod” under sektionen Kort. I menyfältet trycker du på ”Min PIN”. Därefter trycker du på ”Välj ny PIN” samt verifierar den nya PIN-koden. Logga in med BankID igen. Därefter syns en ruta med bekräftelse där vald PIN-kod syns.

Observera att ett nytt kreditkort med nytt kortnummer kommer skapas i och med detta. Kortet skickas till dig inom fem bankdagar. Det befintliga kreditkortet kommer vara aktivt i 10 dagar, så att du inte står utan kort - men det kan vara bra att något som är bra att tänka på om du exempelvis köpt en biljett som är kopplad till kortnumret.

Din nya PIN-kod kommer inte att börja gälla förrän du har fått det nya kortet.

Glömt PIN

Har du glömt din PIN-kod kan du via Mina Sidor eller re:member-appen få information om din aktuella PIN-kod genom att ange och bekräfta dina kortuppgifter.

  1. Välj det kort du vill ha PIN-kod på i rullistan (i rullistan visas både aktiva och inaktiva kort).
  2. Fyll därefter giltighetsdatum på kortet. Du hittar det på kortets framsida (mm/åå) och välj ”Nästa”.
  3. PIN-koden visas i ca 10 sekunder.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.