dina-formaner.jpg

Förmåner med re:member kreditkort

re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Ingen årsavgift, cash-back på alla inköp, räntefri delbetalning – fördelarna med att välja ett kreditkort från re:member är många. Med kreditkortet re:member more får du 1 % bonus på allt du handlar och dessutom har du har upp till åtta veckors räntefri kredit. Här kan du läsa mer om våra aktuella erbjudanden. 

betala-rakningarna-med-kreditkortet.jpg

Betala dina räkningar med kreditkort

I USA är det vanligt att man betalar sina räkningar och fakturor med sitt kreditkort. Något som nu också har börjat bli allt vanligare även i Sverige.

remember-flex-olika-forsakringar.jpg

Försäkringar för re:member flex

De tolv olika försäkringarna kostar vardera 70 kronor per år och du kan köpa till en eller flera av dem. Vill du gardera dig extra när du ska ut och resa, vid aktiviteter, när du shoppar eller mot ren otur? Du väljer försäkringar när du ansöker om ditt re:member flex. Sedan kan du när du vill ändra försäkring efter vad som är viktigt för dig.

Skäggig man i bil. Res tryggt med ett kreditkort från re:member.

Res tryggt med kreditkort

Oavsett om du tänkte resa till en annan världsdel eller kanske bara ta en weekend i någon av Europas huvudstäder är det alltid smart att betala med ett kreditkort.

Fördelar med re:member

Ingen årsavgift, cash-back på alla inköp, räntefri delbetalning – fördelarna med att välja ett kreditkort från re:member är många. Men vi har alla olika behov. Vilket kort passar dig bäst?

Aktuella erbjudanden

Alla re:member kreditkort laddas ständigt med nya förmånliga erbjudanden från ledande varumärken och aktörer. Genom att registrera din mejladress på Mina sidor eller följa oss på Facebook, så håller du dig alltid uppdaterad.

re:member delbetalning

Vi erbjuder förmånlig finansiering med räntefri delbetalning tillsammans med ett antal olika butiker, kliniker, tjänsteföretag och webbutiker. Att handla med delbetalning innebär att du kan dela upp kostnaden av ett köp under en längre eller kortare period.