Vad är Apple Pay?

Apple Pay är en digital plånbok som du kan använda för att betala med din iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch vid köp i butik och på nätet. Tjänsten är enkel att använda och precis lika trygg och säker som en vanlig betalning med kreditkort.

Hur funkar Apple Pay? 

För att kunna använda Apple Pay måste du ansluta ditt kreditkort till tjänsten. Detta gör du via appen Wallet i din iPhone eller direkt i re:member-appen. Ditt riktiga kortnummer sparas inte, utan istället skapas ett digitalt kortnummer kopplat till den aktuella enheten, till exempel din telefon. Du kan sedan använda Apple Pay för att betala i appar där tjänsten stöds, samt i butik. 

Läs mer om hur du ansluter ditt kort till Apple Pay här

Så kan du betala med Apple Pay

När du har kopplat ditt kort till Apple Pay kan du göra betalningar på olika sätt, både i butik och online. Apple Pay aktiveras enkelt med två knapptryck och beroende på vilken enhet du har, kan du godkänna betalningar med FaceID, TouchID eller en aktiv Apple Watch.

Läs mer om hur du betalar med Apple Pay här

Vad kostar Apple Pay?

Apple Pay kostar ingenting att använda och aktivera. Det kostar heller ingenting extra att göra betalningar via Apple Pay. Det enda du behöver göra är att koppla ditt kreditkort från re:member via Wallet i din iPhone, eller direkt i re:member-appen. Sedan kan du direkt börja uppleva alla de fördelar som kontaktlösa, snabba betalningar med Apple Pay ger.