hall-koll-pa-dina-utgifter.jpg
Logga in med mobilen

Har du laddat ner re:member appen?

Kom igång 

Betala med kort och håll koll på dina utgifter

Oavsett vilken ekonomi du har och oavsett om du använder bankkort eller kreditkort är det alltid viktigt att du har koll på dina utgifter. Att föra en budget är bra eftersom du på ett enkelt sätt kan ha koll på ekonomin, se hur mycket du kan göra av med och vilka pengar som kommer in. Med våra smarta tips på hur du enklast har koll på dina utgifter blir det enklare än någonsin.

Först och främst är det bra att du börjar med att se över din nuvarande ekonomi. Det vill säga, hur stort sparkapital har du, är pengar på väg in och vilka utgifter har du den kommande tiden. När du sammanställt alla uppgifter får du enklare en översikt på ekonomin. Ett tips är att du för in dina uppgifter i ett Excel-ark som du sedan kan fortsätta fylla på allteftersom. Att ha ett kreditkort är väldigt praktiskt eftersom du får många fördelar, exempelvis försäkringar och möjlighet att delbetala köp. Hos oss kan du välja bland flera olika kreditkort med många förmåner. Ett av våra kort är re:member more – ett kort där det ingår elva stycken olika försäkringar och ett unikt bonussystem.

Smidigt med re:member

För många människor är det viktigt att det är enkelt och förståeligt när det kommer till att ha koll på utgifterna. Genom att betala med kort från re:member har du möjlighet att delbetala dina köp. Du kan dessutom alltid ha koll på dina transaktioner, dina utgifter och ditt saldo genom bara några knapptryck. Du kan ladda ner vår re:member-app och genom den alltid ha uppgifterna nära till hands. På så sätt kan du enkelt ta reda på vad ditt saldo på kortet är, vilka transaktioner som gjorts och all annan viktig information via mobilen. Genom att använda ett kreditkort från oss och samtidigt ha vår app kan du alltid ha koll på dina utgifter, även när du är ute och reser. 

Spara pengar med re:member

För att känna sig trygg är det viktigt att spara pengar och att ha något slags sparkapital. Ibland kan det kännas svårt att få pengar över till sparandet, men varje krona räknas. Med kreditkortet re:member flex får du rabatt i över 300 webbutiker, vilket gör att du kan spara pengar när du shoppar online. 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-28,24 % (2024-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 21,55 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 33 242 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 770 kr), årsräntan är 24,74 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.