hall-koll-pa-dina-utgifter.jpg
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Håll koll på dina utgifter

Betala med kort och håll koll på dina utgifter

Logga in med mobilen

Har du laddat ner re:member appen?

Kom igång 

Oavsett vilken ekonomi du har och oavsett om du använder bankkort eller kreditkort är det alltid viktigt att du har koll på dina utgifter. Att föra en budget är bra eftersom du på ett enkelt sätt kan ha koll på ekonomin, se hur mycket du kan göra av med och vilka pengar som kommer in. Med våra smarta tips på hur du enklast har koll på dina utgifter blir det enklare än någonsin.

Först och främst är det bra att du börjar med att se över din nuvarande ekonomi. Det vill säga, hur stort sparkapital har du, är pengar på väg in och vilka utgifter har du den kommande tiden. När du sammanställt alla uppgifter får du enklare en översikt på ekonomin. Ett tips är att du för in dina uppgifter i ett Excelark som du sedan kan fortsätta fylla på allteftersom. Att ha ett kreditkort är väldigt praktiskt eftersom du får många fördelar, exempelvis försäkringar och möjlighet att delbetala köp. Hos oss kan du välja bland flera olika kreditkort med många förmåner. Ett av våra kort är re:member more – ett kort där det ingår elva stycken olika försäkringar och ett unikt bonussystem.

Smidigt med re:member

För många människor är det viktigt att det är enkelt och förståeligt när det kommer till att ha koll på utgifterna. Genom att betala med kort från re:member har du möjlighet att delbetala dina köp. Du kan dessutom alltid ha koll på dina transaktioner, dina utgifter och ditt saldo genom bara några knapptryck. Du kan ladda ner vår re:member app och genom den alltid ha uppgifterna nära till hands. På så sätt kan du enkelt ta reda på vad ditt saldo på kortet är, vilka transaktioner som gjorts och all annan viktig information via mobilen.

Genom att använda ett kreditkort från oss och samtidigt ha vår app kan du alltid ha koll på dina utgifter, även när du är ute och reser. Beroende på vilket av våra kreditkort du väljer varierar årsavgiften och räntan en aning. För att snabbt kunna räkna ut vad din ränta blir, baserat på det kreditkort du använder, kan du använda vår räntekalkylator. Innan du börjar använda kreditfunktionen på kortet kan det vara bra att du dubbelkollar vad månadskostnaden blir utifrån den köpesumma du använder och hur många månader du vill betala av. Att ha koll på din månadsavgift är alltid bra så du inte får några överraskningar.

Spara pengar med re:member

För att känna sig trygg är det viktigt att spara pengar och att ha något slags sparkapital. Ibland kan det kännas svårt att få pengar över till sparandet, men varje krona räknas. Vi på re:member har med vårt kreditkort re:member more ett unikt bonussystem som ger dig pengar tillbaka på kortet. I korthet fungerar vårt cash back-system som så att du får poäng för varje krona du använder. De poäng du samlat ihop blir sedan till riktiga pengar. Med andra ord kan du enkelt ha koll på dina utgifter samtidigt som du får en trevlig bonus längre fram.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.