re:member sponsrar det alpina skidlandslaget

Tävla med re:member

Avslutad - Utlottning av Apple Watch

Vinnare i utlottningen av Apple Watch är Pauline Matar och Jesus Diaz Alpaca. Vinnarna har även blivit informerade via e-post.

________________________________________________

Regler för deltagande i utlottning

Deltagare
De Entercard-kunder som har re:member-produkter och som uppdaterar/anger sin e-postadress samt ger sitt samtycke till att den används för digital marknadsföring.

Villkor för deltagande
För att delta i utlottningen ska deltagaren logga in på Mina Sidor på remember.se, klicka på ikonen högst upp till höger och uppdatera/ange sin e-postadress under inställningar. Deltagandet i utlottningen innebär att Entercard registrerar att deltagarens e-postadress har uppdaterats på webbsidan. I samband med deltagandet ombeds deltagaren att samtycka till att Entercard kan kontakta kunden. Inställningarna för samtycke kan du när som helst ändra på Mina Sidor på remember.se. Anställda eller familjemedlemmar till anställda på Entercard får inte delta i utlottningen. Deltagandet i utlottningen är inte villkorat av att deltagaren genomför köp. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Personuppgifter
Personuppgifterna används för att administrera utlottningen och kontakta vinnaren. E-postadresserna uppdateras i Entercards databas för att säkerställa att alla kunduppgifter blir korrekta.

Premie
Två vinnare vinner varsin Apple watch. Alla som uppdaterar/anger sin e-postadress på Mina Sidor senast den 30 april 2021, samt ger sitt samtycke till digital marknadsföring, deltar automatiskt i utlottningen av premien. Vinnarna kontaktas av Entercard via den e-postadress som angivits samt presenteras på remember.se den 19 maj. Entercard hanterar premien och utser vinnarna. Premien är nya Apple Watch Series 6, värd ca. 5 000 kronor.

Arrangör
Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm (org. nr. 556673-0585). re:member är ett registrerat varumärke av Entercard och erbjuder finansiella tjänster som kreditkort och privatlån.