skuldfinansiering.jpg

Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Skuldfinansiering: Få ekonomisk kontroll med re:member

Många små lån och avgifter kan lätt bli riktigt stora skulder till slut. När fakturorna lastas på hög kan det vara lättare sagt än gjort att behålla kontrollen över din ekonomi – men med skuldfinansiering från re:member blir det mycket enklare.

Att ansöka om ett privatlån när ekonomin krisar kan kännas som en trygg och smidig lösning. Idag har många låneinstitut och kreditgivare gjort det enklare än någonsin att låna pengar, ofta löser du allt med bank-ID och kan få pengarna utbetalda inom några timmar. Men det finns en baksida med det hela. Flera långivare som erbjuder snabba, mindre lån, har höga räntor och avgifter som kan försätta dig i djupare skulder än du hade från första början.

Lös dina lån med skuldfinansiering

Om lånet blir dyrare än du trott, är det lätt att ta ett nytt lån för att täcka det första och sedan går det utför. Plötsligt har du en massa små lån med olika betalningsvillkor, räntor och kostnader, vilket dels gör det svårt att hålla reda på allt, men som dessutom försämrar din ekonomi ytterligare. Skuldfinansiering, som även kallas för att samla lån, eller lösa lån, innebär att en kreditgivare erbjuder dig att ta ett mer förmånligt lån, som är så pass stort att du kan betala av alla dina mindre skulder.

Fördelar med att samla lån

När du valt att samla dina lån för att finansiera dina skulder, har du sedan bara kvar ett enda lån att betala varje månad, förhoppningsvis med bättre villkor och en mer förmånlig ränta. Du får då lägre månadskostnad, slipper hålla koll på flera olika förfallodatum, samtidigt som du får bättre kontroll på din ekonomi. Det kan även öka din kreditvärdighet inför framtida låneansökningar om du inte har flera små lån som ligger och kostar pengar.

Skuldfinansiering utan säkerhet

När du väljer att ansöka om skuldfinansiering, eller ett samlingslån som det också kallas, hos re:member, ansöker du om ett privatlån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver använda din bostad eller något annat som försäkring när du tecknar lånet. Det passar dig som vill få kontroll på ekonomin utan att behöva lägga ut ännu mer pengar. Du kan enkelt fylla i ditt önskade belopp och direkt få svar på hur din avbetalningsplan skulle se ut, inklusive ränta och alla avgifter. Du blir även meddelad direkt om du kommer bli beviljad ditt lån.

Villkor för ett skuldfinansieringlån hos re:member

För att kunna samla dina lån genom ett privatlån hos re:member behöver du uppfylla vissa krav. Först och främst måste du vara över 18 år och ha någon form av fast inkomst som kan styrka din förmåga att betala tillbaka skulden. Re:member gör även alltid en individuell bedömning av din kreditvärdighet, innan de avgör om de ska bevilja eller neka din ansökan.

Om du tidigare inte betalat dina räkningar i tid och inte heller betalat när de gått vidare till inkasso, kan du ha fått en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Om du har en sådan kommer du inte att bli beviljad ett lån från re:member, då ett av deras minimikrav är att du som ansöker om privatlån för skuldfinansiering inte får ha en aktiv anmärkning. En betalningsanmärkning ligger kvar på ditt personnummer i tre år och först efter det kan du prova att göra en ny ansökan, då din ekonomi förhoppningsvis förbättras.

Ta kontroll över din ekonomi genom att samla dina lån redan idag

Med skuldfinansiering hos re:member får du direkt bättre kontroll på dina pengar och kan bli fri från dina skulder på bästa möjliga sätt. Ansök om att samla lån hos re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.