Samla dina lån

Spara pengar på att samla smålån och krediter i ett lån. Låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år.

Ansök om att samla lån

Få bättre koll på din ekonomi – samla dina lån och krediter hos re:member

Ibland räcker inte pengarna till allt du har tänkt och då kan det kännas tryggt att kunna ta ett lån för att lösa den mest akuta situationen. Men många små lån kan lätt leda till stora skulder och med många olika räntor har du snart tappat mer pengar än du tänkt. Vi guidar dig till hur du på ett enkelt sätt kan samla dina lån och krediter och få bättre koll på alla dina utgifter med hjälp av re:member.

Idag finns det många sätt att få hjälp med finansiering av sådant som den vanliga inkomsten inte räcker till. En oplanerad renovering, en bil som plötsligt inte vill starta – oförutsedda saker kan hända och för att klara dig ur knipan kan du enkelt ta ett lån. Privatlån finns i många former och många tas idag utan säkerhet, vilket innebär att banken baserar lånet på huruvida du som låntagare har möjlighet att betala tillbaka skulden. Många långivare erbjuder också möjligheten att ha pengarna på banken samma dag som du ansöker om lånet.

Samtidigt som detta är en stor fördel, kan många små lån också vara problematiska. Det blir många olika räntor och fakturor att hålla reda på och om du missar att betala en i tid kan det leda till ännu fler skulder och i värsta fall betalningsanmärkningar, som kan ställa till det ytterligare.

Samla dina lån och få bättre koll

Ett bra sätt att få kontroll över ekonomin när du har flera mindre lån, är att samla dina lån hos en och samma långivare. De hjälper dig då genom att erbjuda ett stort lån, så att du ska kunna betala tillbaka alla små lån, och istället bara få en skuld, en avbetalningsplan och en ränta. På så vis får du en lägre månadskostnad, då din enda ränta blir lägre än de många små – och eftersom du bara behöver betala en faktura varje månad, blir risken mindre för att du betalar för sent.

Kreditupplysningar och UC

Om du har många kreditupplysningar hos UC på grund av att du ansökt om många lån, ses du som en högre risk och en mindre önskvärd låntagare hos stora banker. Det kan leda till att det blir svårt att få till exempel bostadslån, men ett bra sätt att undvika detta är att ansöka om lån utan UC, då andra, oberoende kreditupplysningsbolag inte delar dina ansökningsuppgifter med din bank. När du samlar dina lån utan kreditupplysning hos UC kan du i lugn och ro betala av alla dina mindre lån med ett stort lån och fortfarande behålla kreditvärdigheten hos din privata bank.

Samla lån och dyra kreditskulder i ett smartare lån. re:member privatlån låter dig låna upp till 350 000 kr utan säkerhet. Då undviker du många avgifter och kostnader eftersom att du bara betalar ett fast belopp till en långivare. Med vår lånekalkyl kan du se vad lånet kommer att kosta dig.

Ansök om att samla lån

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 10,05 % till 21,20 % (2024-05-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 150 000 kr återbetalat under 10 år, nominell ränta 15,6 %, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 482 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 16,85 % och totalt belopp att betala är 297 834 kr. För fullständiga villkor klicka här.