store logotyp

Rabatt på VidaXL

VidaXL är en internationell butik för online-återförsäljning. De erbjuder ett överraskande utbud av produkter som består av tusentals artiklar från kategorier som hem, trädgård, garage, DIY, kläder och inredning. Dessutom, erbjuder de kundservice på kundens eget modersmål i alla länder där de är verksamma (exempelvis Sverige och Svenska)

VidaXL säljer produkter till prismedvetna konsumenter i hela Europa, Australien och USA genom 31 lokala webbutiker. VidaXL erbjuder gratis frakt inom Sverige med leverans inom 4 dagar.

På VidaXL kan du:

  • Få upp till 8 % reward-rabatt per köp
  • Köpa produkter till hemmet och utomhusprodukter till bra priser
  • Börja en ny hobby! VidaXL har massor av tips och produkter för dig som känner för att starta med något nytt
VidaXL erbjuder alltid fri frakt inom Sverige. Leveranstid är normalt 4 arbetsdagar.

Reward-rabatt och VidaXL rabattkoder

Reward-rabatten kan alltid kombineras med VidaXL’s egna kampanjer och rea. Observera dock att kampanjkoder, värdekoder och rabattkoder som ej hittats i re:member reward vanligtvis inte kan kombineras med reward-rabatten. För att utnyttja reward-rabatten måste du logga in och klicka på "Till butik". Kom ihåg att betala med ditt re:member-kort. Om du inte har ett re:member flex kreditkortkort kan du ansöka om ett här. För att se aktuella VidaXL rabattkoder måste du vara inloggad. Observera att reward-rabatt inte ges för moms, frakt eller övriga hanteringskostnader. Vi vill uppmärksamma om att reward-rabatten endast kan erhållas vid köp från onlinebutiker.

För genomförda köp som kan spåras från den här sidan får du:

  • 10 % i reward-rabatt på allt du köper

Rabattkoder

Du måste vara inloggad och använda ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort för att få din rabatt via re:member reward. Logga in här för att få din rabatt. Logga in här

Läs mer om re:member, eller ansök om ett kreditkort från re:member här