store logotyp

Rabatt på Trip.com

Alltid via re:member reward:

  • 5.5 % i reward-rabatt när du bokar hotell.
  • 2.5 % i reward-rabatt när du bokar aktiviteter.
  • 2 % i reward-rabatt när du bokar tågresor.
  • 1 % i reward-rabatt när du bokar flyg.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Logga in Ansök om re:member flex

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01). Rabatten inkluderar ej moms eller fraktkostnader.


Om Trip.com

Trip.com tillhandahåller one-stop resebokningstjänster på 19 språk via vår webbplats och mobilapp. Vi är en del av Trip.com Group, ett NASDAQ-noterat företag sedan 2003 (NASDAQ: TCOM) med över 30 000 anställda och över 400 miljoner medlemmar, vilket gör den till en av de ledande onlineresebyråerna i världen.

Med mer än 1,2 miljoner hotell i 200 länder och regioner har vi byggt upp ett omfattande hotellnätverk för att ge våra kunder ett fantastiskt utbud av boende. Vårt långtgående flygnätverk har över 2 miljoner individuella flygrutter som förbinder mer än 5 000 städer runt om i världen. När du kombinerar detta med vår 24/7 engelska kundservice och olika andra reseprodukter kan du lita på att vi tar hand om din nästa resa.

Reward-rabatt ges ej på Moms, frakt eller andra hanteringsavgifter. Det går heller inte att kombinera reward-rabatt med rabattkoder eller vouchers som inte har angivits på denna sida.